02 / 05 / 2024

Gaziemir ve Pınarbaşı projesi

Gaziemir ve Pınarbaşı projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı plan Gaziemir, Pınarbaşı ve Dikili'de köklü değişiklikler içeriyor. Manisa-İzmir Çevre Düzeni Planı askıya çıkartıldı. Planla birçok yer imara açılırken, konut ve turizm alanları arttırıldı.

Positron Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Positron Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Pınarbaşı tarafından kuruldu.

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şener ve Pınar Çıtırık tarafından kuruldu.

A101’de Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim!

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. Bu kapsamda, Bingo toz deterjanda yüzde 21, Yudum ayçiçek yağında yüzde 8 ve Pınar tam yağlı peynirde yüzde 29 indirim olduğu açıklandı. İşte A101 fiyat listesi 10 Ekim 2023 Salı...

O ilde 9 adet arsa satılıyor! Konut imarlı arsa alma fırsatını kaçırmayın! 

Balıkesir Edremit Belediyesi, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Pınarbaşı Mahallesi'nde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Edremit'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri tek tek açıklandı. 

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cp Elite Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Zabun ve Pınar Karsız ortaklığında kuruldu.

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Etüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Pınarbaşı ve Sedat Pınarbaşı ortaklığında kuruldu.

Anneler günü hediyesi almak isteyenler baksın! Altın kolye, küpe ve bileklik! Atasay 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

14 Mayıs anneler gününe sayılı günler kala milyonlarca kişi hediye arayışına girdi. Annenizin hiç unutamayacağı ve baktığında sizi hatırlayacağı bir hediye almak ister misiniz? Atasay anneler gününe özel altın ve pırlanta takılarının fiyatlarını açıkladı.

Pırlantada yılın ilk kampanyası başladı! Yüzde 50'ye varan indirim! Sina Pırlanta 6 Ocak 2023 fiyat listesi

Sina pırlantada yılın ilk kampanyası başladı. Altın ve pırlantada yüzde 50'ye varan fırsatlar Sina pırlanta tarafından açıklandı. Peki Sina Pırlanta altın ve pırlanta takıların fiyatları ne kadar? 6 Ocak 2023 fiyat listesi.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Efsane Cuma'ya özel Atasay'da seçili altın ve pırlantalarda dev fırsat! 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Efsane Cuma indirimleri Atasay'da da başladı. Seçili altın ve kolyelerde dev fırsat sizleri bekliyor. Peki altın ve pırlanta takıların fiyatları ne kadar? Altınbaş 24 Kasım 2022 fiyat listesi.

En çok satılan altın ve pırlantalarda yüzde 50 indirim! Zen pırlanta çok özel fırsatlar! 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Zen pırlanta tasarımları arasında en beğenilen, en çok satılan takılarda yüzde 50 indirim fırsatı başladı. Çok özel fırsatlar kategorisinde yayınlayan Zen pırlanta en çok satılan takıların fiyat listesini duyurdu. İşte Zen pırlanta çok özel takı fırsatları fiyat listesi 12 Ekim 2022...

Altın ve pırlantada yüzde 35'e varan indirim! Altınbaş'tan büyük kampanya! İşte Altınbaş 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Altınbaş altın ve pırlantada büyük indirim kampanyası başlattı. Altın ve pırlanta takılarda yüzde 35'e varan indirimle satılan takıların fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki Altınbaş altın ve pırlanta kolye, küpe, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş fiyat listesi.

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pnr Group Teknoloji Sağlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Caner Yılmaz ve Pınar Özdemir ortaklığında kuruldu.

Gaziemir ve Pınarbaşı projesi Haberi

Gaziemir ve Pınarbaşı projesi

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi'nin açtığı dava sonrasında iptal edilerek değişikliğe gidilen Manisa-lzmir Çevre Düzeni Planı askıya çıkartıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yeniden düzenlediği 1/100 bin ölçekli plan bir ay boyunca askıda kalacak. İzmir'de bazı bölgelere köklü değişiklikler getiren planla birçok yer imara açılırken, konut ve turizm alanları arttırıldı. 


Gaziemir ve Pınarbaşı!

Egedesonsöz'den Fatih Yapar'm haberine göre, planla Gaziemir'de Yeni Fuar Alanı ve Ege Serbest Bölgesi'nin üst tarafındaki tarım alanları 'kentsel gelişme alanı' ilan edildi. Böylece bölgede konut yapılmasına izin verildi. Öte yandan Menderes Görece Göçmen Konutlaıı ile ilçe merkezi arasındaki alan konut genişleme alanı ilan edildi. Kemalpaşa'nın Ulucak Bölgesi'nde de konut alam büyüdü. 

Bornova Pınarbaşı'ndaki otobana yakın bölgede bulunan alan da bölgenin sanayileşme ve konut ihtiyacı göz önüne alınarak imara açıldı....