28 / 04 / 2024

gaziler için toki projeleri

gaziler için toki projeleri

Taner Yıldız'la sohbet eden bazı gazi eşleri de kocaları öldükten sonra oğulları ve gelinleriyle yaşadıklarını, zaman zaman gelinleriyle sıkıntılar olduğunu belirterek dul kalan gazi eşleri için TOKİ'den daire talebinde bulundu.

15 bin lira ikramiye için kanun teklifi Meclis'te!

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, gaziler,  şehit yakınları ve vazife malullerine, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla, 15 bin Türk Lirası ikramiye verilmesi için Meclis'e kanun teklifi verdi.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Gazilere 2020 yılı için 154 bin TL faizsiz konut kredisi verildi!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında açıklamalarda bulundu. Açıklamada, gazilerin bir konutla sınırlı olmak üzere faizsiz konut kredisinden faydalanabildiği, gazilere 2020 yılı için 154 bin TL faizsiz konut kredisi verildiği belirtildi.

Mimar Ahmet Vefik Alp'den Şehit ve Gaziler için Anıtköy projesi!

Y Müh Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, bugünkü yazısında Şehit ve Gazileri için Anıtköy projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Alp, proje için yaşayan bir yerleşke olacağını belirtti.

TOKİ Afyon'da şehit aileleri ve gaziler için ilk adımı attı!

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazileri için TOKİ yapılması için gerekli girişimlerde bulundu.

Gazi elektrik indirimi için dilekçe örneği!

Elektrik abonelerinden şehit ailesi ve gaziler için indirim bulunuyor. İndirimden yararlanmak için gerekli belgeler ve dilekçe ile müracaat edilebiliyor. İşte gazi elektrik indirimi için dilekçe örneği...

Automall, açılış için gün sayıyor!

Galerilerin yüzde 90'ının satıldığı otomobil alışveriş merkezi Automall, açılış için gün sayıyor

Selamet Memiş, okul yaptırmak için arazi bağışladı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 1788 metrekarelik arazisini Anadolu Öğretmen Lisesi yapılması için bağışlayan eğitim gönüllüsü kadınla protokol imzalandı

23 Türk inşaat firması Katar için hazır

Katar ile sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) tedariki konusunda görüşmelerde bulunan Türkiye mutabık kalınması durumunda ilk etapta 4 milyar metreküp civarında LNG bağlantısı için bir iyi niyet protokolü imzalamayı düşünüyor

Eminevim'de çekiliş için son gün 31 Ağustos!

Vade farksız ödeme alternatifiyle “Altın günü modeli” ev sahibi yapan Evminevim'de çekiliş için son gün 31 Ağustos...

Latife Tekin, Myndos için Ertuğrul Günay'ı göreve çağırdı

Ünlü romancı Latife Tekin, Gümüşlük Akademisi'ne yönelik saldırıların önlenmesi ve Myndos'un kurtarılması için Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ı göreve çağırdı

Bosh için Ekim ve Kasım kritik geçecek

Bosch Türkiye'nin Genel Müdürü Hermann Butz, "Önümüzdeki Ekim-Kasım ayları biz dahil tüm reel sektör için çok kritik" dedi

Clinton `keyif' için Les Ottomans'da kalacak

Bill Clinton, Kasım'da `keyif tatili' için geleceği İstanbul'da Les Ottomans'da kalacak

gaziler için toki projeleri Haberi

gaziler için toki projeleri


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Hedefimiz Türkiye'deki istikrarın tüm yönleriyle devam etmesi. Bundan sonra da yeni Türkiye ve 2023 hedeflerine koşturmaya devam edeceğiz" dedi.


Kayseri Valiliği'nce Yatırım ve Koordinasyon İzleme Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Bakan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, buruk bir bayram yaşandığını belirterek Filistin'deki zulmün sona ermesini ve Musul'daki rehin tutulan vatandaşların bir an önce ülkelerine dönmesini dilediklerini, bu yöndeki çalışmaların sürdüğünü söyledi.


- Gazi eşlerinin TOKİ'den ev talebi


Bakanla sohbet eden bazı gazi eşleri de kocaları öldükten sonra oğulları ve gelinleriyle yaşadıklarını, zaman zaman gelinleriyle sıkıntılar olduğunu belirterek dul kalan gazi eşleri için TOKİ'den daire talebinde bulundu. Bakan Yıldız da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bu talebi ileteceğini söyledi.


Bakan Yıldız daha sonra Vali Orhan Düzgün ve AK Parti...