23 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa Essenorada satışlar devam ediyor mu

Gaziosmanpaşa Essenorada satışlar devam ediyor mu

Essenora A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Akkaya, Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Essenora projesinin detaylarını röportajında anlattı. İşte o röportaj..

Konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satışları dün açıklandı. Satışlar 2024 yılının Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu. Konut satışlarını düşmesine rağmen fiyatlar değişmedi. Peki konut satışları artarsa fiyatlar ne olur? 

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa'da 15.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziosmanpaşa 2. Satış Müdürlüğü, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Durusu Mahallesi, 115 ada 1 parselde yer alan arsayı milyon 745 bin 557 TL'ye satıyor...

Konut satışlarının açığı 3 ayda kapanır!

Altan Elmas, 2 yıllık sıkıntılı dönemin ardından konut piyasasında işlerin yoluna girdiğini ifade etti. “Satışlar son 4-5 yılda hiç olmadığı kadar iyi gidiyor” diyen Elmas, “Temmuz, Ağustos da Haziran gibi geçerse, Sur Yapı olarak bu yaz 1000 konutu aşarız” diye konuştu.

Konutta faiz indirimiyle satışlar 1 milyonu aşabilir!

Kamu bankalarının açıkladığı 4 yeni kredi paketiyle birlikte gözler bir kez daha konut satışlarına çevrildi. Sektör temsilcileri, faiz indirimi 'eşsiz fırsat' olarak değerlendiriyor ve bu paketle konutta ertelenen taleplerin satışa döneceğini belirtiyor.

2020'de konut satışlarının 1,2 milyon adedi aşması bekleniyor!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım, "Bu yıl toplam konut satışlarının 1,2 milyon adedi aşmasını bekliyoruz. Bu satışların en az 50 bin adedinin de yabancılara satılacağı yönünde öngörümüz bulunuyor" dedi...

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Binalarda zorunlu hale getirilen “Enerji Kimlik Belgesi” için son tarih 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Gaziosmanpaşa Belediyesi vatandaşları Enerji Kimlik Belgesi almaları konusunda uyardı.

ABD'de bekleyen konut satışları Ağustos'ta yüzde 1.6 arttı!

ABD'de bekleyen konut satışları Ağustos ayında tahminlerin üzerine çıktı. Bekleyen konut satışları önceki aya göre yüzde 1.6 artış kaydetti.

ABD'de yeni konut satışları Ağustos'ta beklentileri aştı!

ABD'de yeni konut satışları beklentileri aştı. Ticaret Bakanlığı'nın verilerine göre yeni konut satışları Ağustos ayında yıllık bazda yüzde  7.1 arttı ve 712 bin oldu.

Konut satışları geçtiğimiz yıla göre yüzde 65 arttı!

Konut satış rakamları geride bıraktığımız ay yüzde 18’e yakın düşüş gösterirken, Ocak-temmuz arasında 24 bini aşan satışlar geçtiğimiz yıla göre yüzde 65’e artış gösterdi.

Ağustos'ta konut satışları artacak!

Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, TÜİK‘in açıkladığı 2019 Temmuz ayı gayrimenkul verilerini değerlendirdi. Kredi faiz oranlarındaki indirim sektörü hareketlendirdi. Ağustos ayında konut satışlarının artması bekleniyor.

Gaziosmanpaşa'da 21.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Küçükköy'de yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 946 bin 245 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziosmanpaşa Essenorada satışlar devam ediyor mu Haberi

Gaziosmanpaşa Essenorada satışlar devam ediyor mu

Değişen dünya ile birlikte değişimin bir parçası olmak isteyenlerin tercihi olacak Essenora Projesi, İstanbul'un en önemli bölgelerinden birinde Gaziosmanpaşa'da ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. İster 1+1'den 5+1 daire seçenekleriyle konforun ve prestijin tadını çıkarın, ister teras evlerle şehrin içinde müstakil hayatı yaşayın. Projenin tüm detaylarını ve inşaat sektörünün geldiği son noktayı Essenora A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Akkaya ile konuştuk. 


Bize kendinizi tanıtır mısınız? 

Essenora A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesiyim. 


Essenora Projesi hakkında bilgi verir misiniz? 

istanbul'un en önemli ve merkezi semtlerinden Gaziosmanpaşa'da değişimin bir parçası oluyor. Gaziosmanpaşa'da değişimin öncüsü ise Essenora. Essenora projesiyle; insan hayatına değer katacak, yaşam standartlarını yükseltecek ve Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirerek modern bir görünüm kazanmasını sağlayacak yaşam alanları inşa ettik. Essenora'da ister 1+1'den 5+1'e daire seçeneklerinden birine sahip olup konforun...