02 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa kaldırım yenileme

Gaziosmanpaşa kaldırım yenileme

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin asfalt ve kaldırımlarını yenileme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce asfalt çalışması yapılan Göçmenler Sokak’ın kaldırımları da estetik bir görünüme kavuşturarak yenilendi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Depremin vurduğu Malatya'da ticaretin kalbi yeniden ayağa kaldırılacak!

Malatya'da ticaretin kalbinin attığı ve 6 Şubat 2023 tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan bölgeler yeniden ayağa kaldırılacak.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Kentsel dönüşümde ekstra para isteyen müteahhite dava açılır mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümde ekstra para isteyen müteahhite dava açılır mı?

Esadiye Cami restorasyonla ayağa kaldırılıyor!

Elazığ'da UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki tarihi Harput Mahallesi'nde Artuklu dönemi 800 yıllık Esadiye Cami, 4 senedir süren restorasyon çalışması ile yeniden ayağa kaldırılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vaniköy Camii yeniden ayağa kaldırılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki tarihi Vaniköy Camii’ndeki yangınla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, caminin aslına uygun bir şekilde yeniden ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Vaniköy Camisi en kısa sürede ayağa kaldırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan Vaniköy Camisi'nin en kısa zamanda aslına uygun olarak ayağa kaldırılacağını söyledi.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Bursa Osmangazi'deki 11 sivil mimari örneği yapı ayağa kaldırılıyor!

Tarihi mirasın korunmasına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla eski Bursa’yı ortaya çıkaran Osmangazi Belediyesi 11 Sivil Mimari Örneği yapıyı yeniden ayağa kaldırıyor.

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Yatırım Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Turhan, Ceylan Turhan ve Yılmaz Turhan ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Gaziosmanpaşa kaldırım yenileme Haberi

Gaziosmanpaşa kaldırım yenileme


Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin asfalt ve kaldırımlarını yenileme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce asfalt çalışması yapılan Göçmenler Sokak’ın kaldırımları da estetik bir görünüme kavuşturarak yenilendi.


Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin tüm mahallelerinde ihtiyaca göre asfalt ve kaldırımları yenilemeye devam ediyor. 2015 yılında baskı beton çalışması yapılan Çimentepe Sokak’ta yapılan kaldırım çalışmasıyla ilgili vatandaşların olumlu geri dönüşler gelmesi üzerine sonra Çimentepe Sokak’ın devamı olan Göçmenler Sokak’ta da aynı çalışma yapıldı. 2015 yılında asfaltı yenilenen Göçmenler Sokak’ta yürütülen kaldırım çalışması da tamamlandı.

Marmara Caddesi’ni Ordu Caddesi’ne bağlayan ve 3 mahalleyi kapsayan (Karlıtepe, Yenidoğan, Sarıgöl) 700 metre uzunluğundaki Göçmenler Sokak baskı beton yöntemi ile doğal taş görünümlü kaplama yapılarak kaldırımları yenilendi ve beton üzerinde yaprak desenleri yapılarak daha estetik bir görünüm sağlandı. Toplamda 3.600...