22 / 07 / 2024

Gaziosmanpaşa yangınları

Gaziosmanpaşa yangınları

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa, Karayolları Mahallesi, Hekimsuyu Caddesi' ndeki yaklaşık 600 metrekarelik tek katlı stor perde üreten bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı...

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Geçen sene çıkan orman yangınlarından 830'unun sebebi ihmal ve kazalar! Türkiye'nin yangın bilançosu açıklandı! 

Türkiye'nin geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlarına ilişkin bilançocu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa’da Enerji Tasarrufu Semineri düzenlenecek!

‘Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler: Cephelerde Isı Yalıtımı ve Yangın Güvenliği’ semineri 21 Ekim 2015 Çarşamba saat 09.30’da Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak.

Yangın yönetim Sistemi ile orman yangınlarının büyümesinin önüne geçiliyor!

‘Yangın yönetim Sistemi’ ile orman yangınların büyümesinin önüne geçiliyor. 2 milyon TL yatırım ile hayata geçirilen proje, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamalara göre 2013 yılı sonunda kuruma 60 milyon TL tasarruf sağladı.

Kanada'daki orman yangınları kontrol altına alınamıyor!

Kanada'nın Alberta ve British Colombia eyaletlerinde 12 ayrı yerde başlayan orman yangınları kontrol altına alınamıyor. Merkez, bölgedeki yangınlar için de lokal acil yardım çağrısında bulundu.

Orman yangınlarıyla mücadele çalışmaları sürüyor!

Bazı incelemelerde bulunmak üzere kente gelen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akca, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, orman yangınlarına müdahale konusunda son 10 yılda büyük gelişme sağladıklarını söyledi.

Gökdelen yangınlarına Sikorsky ile müdahale edilecek!

İstanbul’da 140-270 metre yükseklik aralığında 35 gökdelen bulunduğu, 25 gökdelenin de inşa aşamasında olduğu belirtildi. Topbaş’ın talimatı üzerine, gökdelen yangınlarında kullanılmak için hava söndürme araçları üzerine yoğunlaşıldı.

Gaziosmanpaşa'da fabrika yangını çıktı!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa, Karayolları Mahallesi, Hekimsuyu Caddesi' ndeki yaklaşık 600 metrekarelik tek katlı stor perde üreten bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı...

Ali Kartal: Baca yangınları felaketiniz olmasın!

Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bacalarda biriken is ve kurumun tutuşmasının baca yangınlarına yol açtığına dikkati çekerek, standartlara uygun inşa edilmeyen ve temizlenmeyen bacaların tehlikeli olduğunu söyledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Dönüşüm Mutfağı'nı kurdu!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında kurulan şantiyelerin yemek ihtiyacını karşılayabilmek için 'Dönüşüm Mutfağı'nı kurdu. Gaziosmanpaşalı kadınlar Dönüşüm Mutfağı'nda hem eğitilip, hem de ürettikleri yemekleri şantiyelere satacak

Gaziosmanpaşa Viaport Evleri!

2+1 dairelerin satıldığı Gaziosmanpaşa Viaport Evleri satış fiyatları 321 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Evleri'nde daire teslimlerinin 2014 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Gaziosmanpaşa Küçükköy 'de satılık arsa: 211 bin 400 liraya!

İstanbul Gaziosmanpaşa, Küçükköy, Karadeniz Mahallesi 'nde bulunan arsa 14 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak, ihale İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu 'nda gerçekleştirilecek...

Gaziosmanpaşa yangınları Haberi

Gaziosmanpaşa yangınları

Kısa sürede büyüyen fabrikadaki yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.


Yangına ilk müdahaleyi yapan Sultangazi ve Alibeyköy itfaiye ekipleri yetersiz kalınca olay yerine Gaziosmanpaşa, Fatih,  Bayrampaşa, Bağcılar, Habipler, Şişli, İstinye, Seyrantepe ve Turgut Reis itfaiye ekipleri sevk edildi. 


Ekipler fabrikanın dış duvarını balyozlarla kırarak alevlere müdahale ederken, itfaiye merpeniyle de yangını söndürmeye çalıştı.  


Fabrikadaki yangın yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu söndürüldü.


Fabrikanın kullanılamaz hale geldiği, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldığı...