28 / 04 / 2024

gazipaşa havalimanı pist uzatma çalışması

gazipaşa havalimanı pist uzatma çalışması

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Antalya'mız turizmin başkentidir ama Gazipaşa'yı da havaalanıyla, yat limanlarıyla, yollarla, otobanlarla Avrupa'ya açılan yeni bir kapı yapıyoruz." dedi...

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Merakla beklenen Esenboğa Havalimanı ihalesini kim ne kadar teklifle kazandı?

Türkiye’nen en önemli havalimanlarından Ankara’da bulunan Esenboğa Havalimanı’nın kapasitesinin geliştirilmesi ve 2025-2050 yıllarını kapsayan işletme hakkı için düzenlenen ihalenin kazananı belli oldu.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü yeni yerine taşındı!

Antalya Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü inşaatı tamamlanan yeni yerinde hizmet vermeye başladı. 

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

gazipaşa havalimanı pist uzatma çalışması Haberi

gazipaşa havalimanı pist uzatma çalışması


AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Gazipaşa, Alanya ile beraber Türkiye'nin ve Avrupa'nın en önemli turizm merkezi olacaktır" dedi.


Çavuşoğlu, Gazipaşa Belediye Başkan adayı Adil Çelik için belediye fuar alanında düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, yönetenlerin ilçeyi yeni kurulmuş bir kasaba gibi yönetmeye çalıştıklarını öne sürerek, Gazipaşa'nın bunu hak etmediğini söyledi.


Gazipaşalıların hizmetin en iyisi hak ettiğini dile getiren Çavuşoğlu, "Gazipaşa'yı dünya kenti yapmaya çalışıyoruz. Antalya'mız turizmin başkentidir ama Gazipaşa'yı da havaalanıyla, yat limanlarıyla, yollarla, otobanlarla Avrupa'ya açılan yeni bir kapı yapıyoruz. Gazipaşa Havaalanı'nın tarihini bir hatırlayınız. 7-8 sene önce havaalanında inekler otluyordu. 'Burası havaalanı olmaz, buraya uçaklar inmez' deniyordu. Bugün çok şükür Başbakanımızın desteğiyle arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalarla Gazipaşa Havaalanı'na Avrupa'nın her yerinden uçaklar geliyor" diye konuştu.


Başbakanın iki defa Gazipaşa...