16 / 05 / 2024

gazipaşa havalimanına meteoroloji ölçüm istasyonu mu kurulacak

gazipaşa havalimanına meteoroloji ölçüm istasyonu mu kurulacak

Antalya'da düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Gazipaşa Havalimanı'nda daha emniyetli uçuş için 'Raporlama ve otomatik meteoroloji ölçüm istasyonu hızla kurulacak" dedi.

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

Gazipaşa'da imar planına tepki gösterenler eylem yaptı!

Gazipaşa ve Antalya Belediyesi tarafından onaylanan Gazipaşa'da yapılan imar planına tepki gösteren vatandaşlar, "Yapılan planlama ile ilçe halkı, sahilleri kullanamayacak" dedi...

Prof. Dr. Cenk Yaltırak: Atatürk Havalimanı’na dokunulmamalı!

Beklenen büyük Marmara depremiyle ilgili açıklama yapan Prof.Dr Yaltırak, “Acil durumlara karşı Atatürk Havalimanı’na dokunulmamalı. Helikopter ve uçakların ineceği pistler, tuvaletler, otoparklar, jeneratörler mevcut. Pistlerin asla ve asla elden çıkarılmaması gerekiyor” dedi

Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesinin denize kıyısı olacak!

Bakan Kurum, "Atatürk Havalimanı'nda tüm İstanbul'a hizmet edecek bir millet bahçesi yapma çalışmalarını sürdürüyoruz. Atatürk Havalimanı'na yapacağımız millet bahçesinin denize kıyısı olacak" dedi...

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Antalya Gazipaşa'daki Kahyalar Köprüsü restore ediliyor!

Antalya Gazipaşa'da beylikler dönemine ait olan ve yıllar önce sel sularından dolayı büyük hasar gören tarihi Kahyalar Köprüsü'nde restorasyon çalışmasına başlandı.

İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç'ün yüzde 94'ü tamam!

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na "Büyük Göç"ün yüzde 94'ünün bu sabah saat 08.00 itibarıyla tamamlandığını açıkladı. 

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

gazipaşa havalimanına meteoroloji ölçüm istasyonu mu kurulacak Haberi

gazipaşa havalimanına meteoroloji ölçüm istasyonu mu kurulacak


Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,  "Gazipaşa Havalimanı'nda daha emniyetli uçuş için 'Raporlama ve otomatik meteoroloji ölçüm istasyonu hızla kurulacak" dedi.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Ak Partili Adil Çelik'i ziyaret etmek ve İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılmak için Gazipaşa'ya geldi. Gazipaşa Havalimanı'nda partililerce karşılanan Bakan Eroğlu, ilk olarak Gazipaşa Belediyesi'ni ziyaret etti.


GÖKÇELER BARAJI TAMAMLANACAK


Belediye binası önünde halka seslenen Bakan Eroğlu, daha önce Gökçeler Barajı'nın temelini attıklarını ve en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Gazipaşa'da sulama tesisinin de temelini attıklarını belirten Bakan Eroğlu, "İnşaatı ilerliyor. Şu anda Gazipaşa ve civarının içme suyu meselesini halletmek için yoğun bir çalışma yapıyoruz. Bakanlığımızın bütün genel müdürleri de burada. İlk...