16 / 05 / 2024

gazze 1000 Konut Projesi temel atma

gazze 1000 Konut Projesi temel atma

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanı Serdar Çam ile Gazze' de bulunan Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçisi Sarnıç,1000 Konut Projesinin temel atma törenine katıldı...

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

İsrailli inşaat şirketinin Gazze'deki konut reklamı akıllarda soru işareti bıraktı! 

İsrailli bir inşaat şirketi, Gazze'de konut reklamını yayımlaması akıllara soru işareti bıraktı. 

Adanalılara müjde! 1000 deprem konutu ocakta teslim edilecek!

Adana'da, depremzedelerin yerleştirilmesi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşatına başlanan ilk 1000 konutun ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Gazze'de 37 günde 41 bin 30 konut tamamen yıkıldı!

Gazze Şeridi'ndeki hükümetin  bölgedeki duruma ilişkin yazılı açıklamaya göre İsrail'in 37 gündür devam eden saldırılarında 41 bin 30 konut tamamen, 222 bin 120 konut ise kısmen yıkıldığı açıklandı. 

Emlak Konut GYO'dan Malatya Battalgazi'ye 1.000 yeni konut!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen ilçeye, Emlak Konut GYO tarafından 1000 konutun yapılması noktasında görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi kapsamında 1000 konutun satışını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Bu kapsamda Gazi Konut kura sonuçları açıklandı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Azerbaycan'ın Kahramanmaraş'ta yapacağı 1000 konutun temeli atıldı

Azerbaycan'ın Türkiye'deki Kahramanmaraş ilinde, toplamda 1000 konut inşa edilmesi planlanan bir proje için temel atma töreni düzenlendi.

Konut fiyatları dur durak bilmiyor! 1000 doları aştı

Türkiye'de konut fiyatları dolar bazında rekor üstüne rekor kırıyor. Türkiye'de ortalama metrekare başına fiyat 1086,7 dolara yükseldi. İstanbul'da ise üst üste 3. kez rekor rakama ulaşılırken, ortalama metrekare başı fiyat 1686,4 dolara çıktı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi bin konteyner ve prefabrik konut yapacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), depremden etkilenen vatandaşlar için  Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya'da toplam 1000 konteyner ve prefabrik konut yapacak.

TOKİ'den Gaziantep'e 1000'den fazla yeni konut müjdesi! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep'te 1.000'den fazla yeni konut inşa edecek. Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir ve Esenyurt İlçesi, Hoşdere 1. Etap Toplu Konut Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

gazze 1000 Konut Projesi temel atma Haberi

gazze 1000 Konut Projesi temel atma

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam ile Gazze'yi ziyaret eden Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçisi Mustafa Sarnıç, TİKA ve Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri eşliğinde 1000 Konut Projesinin temel atma törenine katıldı.


Gazze'de düzenlenen açılış töreninde konuşan TİKA Başkanı Çam, Gazze'ye yapılacak bin konutun, yaşamlarını sürdürebilmeleri için sunulan basit bir hediye olduğunu belirtti. Konutların geçici olduğunu ifade eden Çam, savaş nedeniyle zor günler yaşayan Gazzelilere yardımcı olacağını kaydetti.


Savaşın ardından kalan yıkıntıların arasına yine o günkü duyguları yaşayarak geldiklerini söyleyen Çam, şöyle devam etti:


"Sizler burada büyük bir mücadele içinde büyük acılarla sıkıntılar ve bombalar altında mücadele ederken, bizlerde gözü yaşlı bir şekilde bütün Türk halkı, bütün dünya, insaflı olan, insanlıktan nasibini alan herkesin yaşadığı gibi yaşayarak acılarını bir nebze hissederek,...