22 / 05 / 2024

gebze mustafa mallı

gebze mustafa mallı

Dini duyguları kullanarak 1049 aileyi konut yapma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen müteahhit Mustafa Mallı, şikayetçi 836 mağdur için kişi başı 1’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Gebze Pelitli'de hak sahipleri tapularına kavuştu!

Gebze'nin Pelitli mahallesindeki hak sahipleri tapularını teslim aldı. Hak sahiplerine tapular Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler tarafından verildi. 

Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü Gebze'de kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü’nü ilk etapta, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü'nde yaklaşık 100 uzmanla Gebze’de kuruyoruz'' dedi.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap için Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

314 milyon 800 bin TL teklifle Gebze Emlak Konutları 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut inşaat ihalesi Mustafa Ekşi İnşaat ile imzalandı.

MYK Mühendislik Gebze'de hizmete girdi!

Gebze eski belediye başkan yardımcılarından Vahdettin Duran'ın oğlu, inşaat mühendisi Mustafa Duran'ın kurduğu MYK Mühendislik yeni ofisinde hizmete girdi.

Kocaeli Çoban Mustafa Camii'nde son durum ne?

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ndeki tarihi Çoban Mustafa Camii duvarına konulan mermerlere yerleştirilen pisuvarlar söküldü. Tarihi dokunun yeniden ortaya çıkarılması için çalışmalar başlatıldı.

Kocaeli Çoban Mustafa Paşa Camii'nin restorasyonu durduruldu!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan tarihi Çoban Mustafa Paşa Cami’sinin tuvaletine yapılan mermer pisuvarlı restorasyonu Koruma Kurulu’nda ikinci bir karar alınıncaya kadar durduruldu.

Kocaeli Çoban Mustafa Paşa Camii restore edildi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Mimar Sinan tarafından 1510'da yaptırılan Çoban Mustafa Paşa Camii'nin erkek tuvaletine mermer kaplamalar ve pisuvarlar yapıldı.

Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Mimar Sinan'ın önemli eserleri arasında yer alan Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi bugün açılacak. Mimar Sinan'ın 1522'de Gebze'ye kazandırdığı külliyede bir yıl önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Çoban Mustafa Paşa Külliyesi açılıyor

Mimar Sinan'ın önemli eserleri arasında yer alan Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi yarın açılacak. Sinan'ın 1522 yılında yaptığı külliyede, restorasyon çalışmaları 1 yıl önce başlatılmıştı.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir tarafından Gebze’de yapılan Olimpik Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında Başkan Karaosmanoğlu’na Fen İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Altay bilgi verdi.

GYTE Mimarlık öğrencileri Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'ni inceledi!

Mimar Sinan'ın eseri Gebze'nin en gözde tarihi eseri Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nin kapılan Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü (GYTE) öğrencilerine açıldı. Restorasyon çalışmalarının devam ettiği külliye bu yaz sonuna kadar restore edilecek.

İbrahim Karaosmanoğlu Gebze’de yapımı devam eden projeleri inceledi!

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Karaosmanoğlu 'na AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ile Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay da eşlik etti

gebze mustafa mallı Haberi

gebze mustafa mallı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 2008 yılında kendisini “Peygamber torunu” olarak tanıtan Mustafa Mallı, toplu konut için para toplamaya başladı. Birkaç örnek daire yapan Mallı, daire almak için peşinat yatıranlar arasından bazı kişileri kura çekip umreye de gönderdi. Ancak, hiçbir taahhüdünü yerine getiremedi. Ev sahibi olmak için tüm birikimlerini Mallı’ya veren, eşlerinin bileziklerini bozduranlar, tepki göstererek Gebze’de ofis olarak kullandığı binasını da işgal etti. Bazı kişiler binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Bu arada parasını kaptıranlar bir araya gelerek ’Mollaoğlu Mağdurları Derneği’ni kurdu. Hakkında 636 kişinin şikayette bulunduğu Mallı hakkında dolandırıcılıktan dava açıldı. Mahkeme 1 yıl süren yargılama sonunda, şikayette bulunan her kişi için 1’er yıl olmak üzere toplam 636 yıl hapis cezası verdi.


Vatan...