06 / 05 / 2024

gecekondu yıkımı altındağ

gecekondu yıkımı altındağ

Göreve geldiği günden itibaren Altındağ' da 30 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve ekibi, kaçak yapılara karşı özverili mücadelesini devam ettiriyor...

Aktaş Mahallesi'nde 100 gecekondunun yıkımı gerçekleşti!

Aktaş Mahallesi'nde yaklaşık 100 gecekondunun yıkımını gerçekleştiren Altındağ Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Şube Müdürlüğü, gerek kent estetiğine gerekse sosyal donatı alanlarına zarar veren kaçak yapılara göz açtırmıyor...

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular bu tarihte resmen başlıyor! Sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde... Başvurular bu tarihte resmen başlıyor... Sakın kaçırmayın... 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvuruları sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde... Başvuruları sakın kaçırmayın...

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

İzmir'de kontrollü yıkım esnasında bir binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı!

İzmir Karşıyaka'da deprem esnasında ağır hasar gören 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanındaki binanın üzerine çökmesiyle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Karşıyaka Belediyesi tarafından soruşturma başlatıldı.

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bursa'da kaçak yapı yıkımında gerginlik!

Bursa Yıldırım'da kaçak bir yapının yıkımı esnasında yaşanan arbedede, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

 Beylikdüzü Dolunay Sitesi'nde yıkım başladı!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan  Dolunay Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yıkım alanında incelemede bulundu. 

Afet riski altındaki alanların yıkım kararları meclis gündeminde!

Afet riski altında olduğu belirlenen alanlara ve alınan yıkım kararları meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya’da yıkım çalışmalarında 3 kişi yaralandı!

Konya’da tek katlı müstakil evin bahçesinde bulunan, kilerin yıkımında devrilen briketlerin altında kalan 3 kişi yaralandı.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Antalya'da bina yıkımı sırasında işçinin üzerine beton blok düştü!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir apartmanın yıkımında çalışan Hasan Atıcıoğlu (35) üzerine beton blok düşmesi sonucunda yaralandı... 

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

gecekondu yıkımı altındağ Haberi

gecekondu yıkımı altındağ

Altındağ Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Şube Müdürlüğü, kent estetiğine yakışmayan ve tehlike arz eden gecekonduları yıkmayı sürdürüyor. Çalışkanlar Mahallesi'ndeki harabe evlerde ahlaka uygun olmayan davranışların tespit edilmesi üzerine harekete geçen Altındağ Belediyesi, bölgede yaklaşık 30 gecekondunun yıkımını gerçekleştirdi. Uyuşturucu madde kullananların uğrak yeri haline gelen boş gecekondular da yıkımlardan nasibini aldı.


Çinçin bölgesinin devamında yer alan gecekonduların terk edildiğini belirten Başkan Tiryaki, harabe haline gelen bu tür yapıların Altındağ Belediyesi tarafından hızla yıkıldığını aktardı. Bugüne kadar 30 bine yakın gecekondu yıktıklarını sözlerine ekleyen Başkan Veysel Tiryaki, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam edeceğinin altını çizdi. 



Milliyet...