02 / 05 / 2024

geceliği 750 euroya kiralık köy

geceliği 750 euroya kiralık köy

Macaristan'ın Veszprem ilinin en küçük köylerinden 26 kişilik nüfusa sahip Megyer köyü bir hafta sonu için geceliği yaklaşık 750 euroya kiraya veriliyor.

Aylık 2 bin 750 TL'den fazla kira geliri olan ev sahipleri dikkat! Yasal işlem yapılacak!

Hazine tarafından kira gelirleri incelemeye alınıyor. 2024 yılı için yıllık 33 bin lira, aylık ise 2 bin 750 liradan fazla kira gelirlerinin beyan edilmemesi halinde ilgili kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Karavan kamplarına yaz tarifesi! 4 kişilik kampın geceliği ortalama 1000 TL’yi bulacak!

Bu sene tatile çıkmak isteyen ancak artan konut fiyatlarından dolayı konut alamayan ve otellere yüksek fiyat ödemek istemeyen yerli turistler karavana yöneldi.

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Binlerce vatandaşa 750 TL'lik ulaşım desteği verilecek! Ulaşım parasını kimler alacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ailesinden uzak ilde üniversite okuyan öğrencilere 750 TL'lik ulaşım desteği verilecek. İşte ulaşım desteğine ilişkin merak edilenler...

Honda’nın yeni ürünü Forza 750, Forza ailesine yeni bir güç katıyor! İşte Forza 750’nin 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Honda’nın Scooter segmentindeki Forza 750 745 cc’lik yüksek performans gösteren motoru, ve kusursuz vites geçişlerine sahip DCT şanzımanı ile şehir yaşamınıza güç katacak. Peki Forza 750’nin güncel fiyatı ne kadar?

Her kart sahibine 750 lira! İşte şartlar

Ziraat Bankası kartı olanlara müjde geldi. Banka 750 lira veriyor, işte son tarih

Teknosa'dan iPhone 13'e dev kampanya! Değişim fırsatıyla 12 bin 750 TL indirim! 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Apple'ın son model akıllı cep telefonlarından biri olan iPhone 13'te değişim kampanayasını şimdi başlattı! Kampanya kapsamında 12 bin 750 TL'ye varan indirim kazanabilirsiniz! Peki, Teknosa'da iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

Çığlık filminin evi üç geceliği 5 dolara kiraya veriliyor!

Çığlık filminin hayranları için, filmin çekildiği konut kiraya veriliyor. Ev günlük kiralama sitesi Airbnb’de üç geceliği 5 dolar bedelle kiralanabiliyor.

Melinda Gates, Karayipler'den geceliği 132 bin dolara ada kiraladı!

Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve Melinda Gates çiftinin ayrılığı gündemde bomba etkisi yarattı. Şimdi de ortaya başka bir iddia atıldı. Melinda Gates ise, medyadan uzak olmak için ada kiraladı.

geceliği 750 euroya kiralık köy Haberi

geceliği 750 euroya kiralık köy

 Megyer köyünün, bir resmi dairesi, yedi misafir evi, iki adet kültür odası var. Dört sokaktan oluşan köyde altı at, iki inek, üç koyun bulunuyor. İlana göre köy, tüm binaları ve hayvanlarıyla birlikte bir hafta sonu için geceliği yaklaşık 750 euroya kiraya veriliyor.


İlk duyulduğunda şaka sanılan haber, gazetecilerin köyün belediye başkanıyla bir röportaj yapması sonrası doğrulandı.

Kiralık köy haberinin doğru olduğunu kaydeden belediye başkanı, köye müşteri çıkmasa bile, bu haberin köydeki pansiyonlar için çok iyi bir reklam olduğunu savundu.


Başkan, küçük bir ödeme farkıyla konuğun isterse iki günlüğüne belediye başkanı da olabileceğini ve tüm sokakların adlarını da keyfine göre değiştirebileceğini söyledi


Yöre sakinleri de belediye başkanının yaptığı reklamın amacına ulaştığını düşünüyorlar ve durumdan memnun görünüyorlar.


Köyün en genci yedi, en yaşlısı ise 86...