04 / 07 / 2024

Geda Majör torunlar

Geda Majör torunlar

Torunlar GYO tarafından 'Facianın nedeni asansör şirketi, bu şirketle sözleşmemizi feshettik' açıklamasını yalanlayan Geda-Majör Limited Şirketi 'Elimize sözleşmenin feshedildiğine dair bir yazı ulaşmadı. Asıl sorumlu Torunlar GYO'dur' açıklaması yaptı

Majör Gölyaka'da 6 milyon TL'ye 1+1 konutlar! Emlak Konut projeleri: 2024 kampanya!

Majör Gölyaka, Avcılar Firuzköy'de yükseliyor. Peki Majör Gölyaka projesinde konut fiyatları ne kadar? Majör Gölyaka'da ödeme seçenekleri nasıl? İşte ayrıntılar...

Ankara Majör Ova lansmana özel yüzde 10 indirimle satışta! Yeni proje!

Ma1 Yapı tarafından Ankara’nın prestijli bölgesi Ovacık Forum Avm karşısında konumlanan Majör Ova projesi lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatıyla satışa çıktı.

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 6.2 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO, 2024 yılının ilk çeyrek satış rakamlarını açıkladı. Buna göre satış şampiyonu proje Majör Gölyaka oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun ilk çeyreğe ilişkin satış rakamları...

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Majör Gölyaka'da lansman fırsatı! Yüzde 10 peşinatla 6 ay ödemesiz dönem!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde lansman fırsatı sunuluyor. Projedeki konutlar için yüzde 10 peşinat ödendiğinde 6 ay ödemesiz dönem fırsatından yararlanılabiliyor. 

Majör Gölyaka'nın inşaat tamamlanma seviyesi yüzde 4.66 oldu: Değeri 4.5 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firüzköy 2. Etap'ın (Majör Gölyaka) projesinin 2023 yıl sonu değerinin ne kadar olduğunu açıkladı. Peki Majör Gölyaka'nın değeri ne kadar oldu? İşte bilgiler... 

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin yükseliyor!

Kripto para birimleri hala aktif. Yeni yılda sert bir düşüş yaşayan majör kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Bitcoin, son altı ayda zirve yaptıktan sonra Ağustos 2022'den bu yana en yüksek değerine ulaştı.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Torunlar GYO üç yılda 1.7 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacaklarını belirtti. Torun, "5. Levet projemizde 3 bin 200 konut tamamlandı. Bu yılın son çeyreğinde 700 konutluk 2. etabın inşaatına ve satışına başlayacağız" dedi...

Geda Majör torunlar Haberi

Geda Majör torunlar


Geda-Majör Limited Şirketi, Şişli'de 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasının meydana geldiği Torun Center projesi için, firmalarıyla yapılan sözleşmenin fesih bildiriminin taraflarına ulaşmadığını, bildirim kendilerine ulaşınca yanıt verecekleri Torunlar GYO'nun feshin sonuçlarına katlanmak zorunda kalacağını belirtti.  


Geda-Majör Limited Şirketi'nden yapılan açıklamada, Torunlar GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bugün yapılan açıklamada, firmalarıyla Torun Center projesi için yapılan sözleşmenin feshedildiğinin belirtildiği aktarıldı.  


Asansör kazasıyla ilgili 10 Eylül'de mahkemeye sunulan ön bilirkişi raporu, savcılığa sunulan belge ve bilgilere dayanılarak Geda-Majör'ün sözleşmedeki yükümlülüklerini yerine getirmediğinin anlaşıldığının KAP'a gönderilen açıklamada öne sürüldüğü bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:  


"Öncelikle belirtmek gerekir ki şirketimize böyle bir fesih bildirimi ulaşmış değildir. KAP'a yapılan açıklamadaki gibi gerçekten böyle bir fesih bildirimi yapılmışsa, söz konusu bildirim elimize ulaşınca gerekli...