18 / 05 / 2024

gedikpaşa haberleri

gedikpaşa haberleri

19 kasım 1931 tarihli akşam gazetesinde yer alan haberde Gedikpaşa semtinde inşaatlar çoğalmış. Gedikpaşa'da altı büyük apartman yapılmış. Aynı zamanda sinema binası ve gazino da yapılacakmış

Otomobil piyasası o güne kilitlendi! Otomobil fiyatları düşecek! Emre Özpeynirci'den tarih açıklaması!

İkinci el otomobil fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomobil piyasası her geçen ay daralırken, bayilerden indirim ve kampanya haberleri gelmeye devam ediyor. Peki otomobil piyasası ne olacak? Gazeteci Emre Özpeynirci, otomobil fiyatlarının düşeceği net tarihi açıkladı.

Özyurtlar İnşaat'tan Ödül İstanbul açıklaması: Proje tamamlanma yolunda hızla ilerliyor!

Özyurtlar İnşaat son günlerde eylem haberleri ile gündeme gelen Ödül İstanbul projesi ile ilgili bir açıklama yaptı. Özyurtlar İnşaat tarafından yapılan açıklamada projenin tamamlanma yolunda hızla ilerlediği belirtildi. İşte Özyurtlar İnşaat'ın o açıklaması...

Kandilli Rasathanesi'nden son dakika açıklaması: Deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi az önce açıkladı. İşte korkutan depremle ilgili detaylar...

Motorine 1 lira 7 kuruşluk yeni zam! Fiyatlar Ağustos'un ilk gününde değişecek! Sürücüler dikkat! 

Benzin, motorin ve LPG'ye zam haberleri peş peşe geliyor. 1 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litresine yeni zam gelmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Asgari ücret zammı açıklandı: ekonomi sektörü değerlendirmelerini paylaştı! Zam haberleri gündemi salladı!

2023 Temmuz ayı için asgari ücret artışı kesinleşti. Milyonlarca çalışanın ikinci yarıda alacağı asgari ücrete yüzde 34 zam yapıldığı bildirildi. Ancak, ekonomistler, gelecekteki zamların etkisiyle asgari ücretin eylül ayında açlık sınırının altında kalacağını düşünüyor.

ING Bank'tan emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon miktarları değişti

Temmuz ayına yaklaşmamızla birlikte emekli vatandaşlara yönelik promosyon haberleri de gelmeye devam ediyor. Son olarak ING Bank tarafından emekli vatandaşlarımıza yönelik promosyon açıklaması yapıldı. İşte yeni promosyon miktarları.

Son dakika! Benzine tam bu kadar indirim geldi! Az önce resmen açıklandı!

Akaryakıt fiyatlarına gelen ardı ardına indirim haberleri araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Son olarak motorin fiyatlarına gelen 1 lira 30 kuruşluk indirim gelmesinden sonra az önce yapılan bir açıklamayla benzine de indirim geldi.

İstanbul'da 30 sene içinde deprem olacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! İstanbul depremi 7.3 şiddetinde...

Türkiye'nin farklı köşelerinden de deprem haberleri geliyor. Peki İstanbul'da 30 sene içinde deprem olacak mı? Uzman isim peş peşe açıkladı! İstanbul depremi 7.3 şiddetinde...

Asgari ücrete zam yolda mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı

2023 yılına girerken asgari ücret 5.500 TL iken 8.506 TL’ye çıkarıldı. Yeni zammın hemen ardından 3 ay geçti ve bir zam haberi geleceği haberleri yayıldı. Asgari ücrete gelecek zammın ne kadar olacağı merak konusu oldu. Prof. Dr. Işın Çelebi’nin zam açıklaması ilgi çekti. İşte detaylar…

Avrupa Merkez Bankası duyurdu! Küresel piyasaları sarsan açıklama!

Avrupa Merkez Bankası’ndan gelecek iyi haberleri dört gözle bekleyen piyasalara bugün de tam tersi bir açıklama geldi. Avrupa Merkez Bankası Üyesi ve Slovakya Merkez Bankası Başkanı Peter Kazimir, piyasaların beklediğinin tam aksine açıklamalar yaptı.

Emekli promosyonunda son dakika haberleri peş peşe geliyor! ING Bank da açıklama yaptı

Emekli promosyonu konusunda yaşanan son dakika gelişmeleri art arda patlamaya başladı. ING Bank da emekli promosyonuyla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi.

Dolar 40 TL mi olacak? Merkez Bankası'ndan resmi açıklama geldi

Doların yıl sonuna kadar 40 TL'ye ulaşacağı yönündeki asparagas haberleri, Merkez Bankası tarafından yapılan asparagas haberlerden sonra Merkez Bankası tarafından yapılan açıklama, vatandaşları biraz olsun rahatlattı. Merkez Bankası'nın anketinde yıl sonu doların tahmini 19. 65 TL oldu.

gedikpaşa haberleri Haberi

gedikpaşa haberleri

Yeni bir mahalle

Gedikpaşa'da apartımanlar ve sinema yapılıyor

Gedikpaşa semtinde inşaatlar çoğalmaktadır. Yerli bir sermayeder, Gedikpaşa'da altı büyük apartıman yaptıracaktır. Bu apartımanlardan biri ikmal edilmiş, ikincisinin inşasına başlanmıştır. Diğer apartımanlar yedişer kat olacaktır. 

Bundan başka apartımanların bulunduğu yerde büyük bir sinema binası da yapılacaktır. Bu bina son mimari tarzında çok zarif olacaktır.

Yeni yapılacak apartımanlardan birinin altında da bir gazino yapılacaktır.


Akşam Gazetesi 14 Teşrinisani (Kasım)1931


Abdullah Kutalmış...