06 / 05 / 2024

Gedizkent

Gedizkent

EGE-Koop Menemen'deki Gedizkent'in temelini atarak projeye start verdi. Kubilay Anıtı ve belediyenin 'prestij projesi' olan Tepe Sosyal Tesislerine komşu 190 konutluk Gedizkent, 27 milyon liraya mal olacak ve sahiplerine 2016 yılında teslim edilecek...

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

Gedizkent Evleri'nde 5 bin TL peşinatla!

Ege-Koop'un Menemen'de geliştirdiği 190 dairelik Gedizkent Evleri'nin C bloğunun temeli atıldı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yeni bloğun yapım startını ortaklarla birlikte verdi..

Ege Koop Gedizkent Evleri'nde C bloğun temeli atıldı!

Yeni bloğun yapım startını ortaklarla birlikte veren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Laf değil iş üretiyoruz. İzmirlilere kira koşullarıyla birinci sınıf ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz" dedi.

Gedizkent Evleri'nin C bloğunun temeli atıldı!

Ege-Koop’un, İzmir’in Menemen ilçesini birinci sınıf kent konumuna taşıyacağı 190 dairelik Gedizkent Evleri’nin C bloğunun da temeli düzenlenen törenle atıldı.

İzmir Gedizkent Evleri'nde uygun kredi imkanı!

Ege-Koop'un Menemen merkezde inşasına başladığı Gedizkent Projesi için Vakıfbank, piyasa şartlarına göre en düşük faizden ve masrafsız konut kredisi kullandıracak. İnşaat süresince taksitler düşük tutulacak...

Gedizkent Projesinde uygun kredi imkanı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, " İnşaat süresi olan ilk iki yıl boyunca kullanılan kredinin aylık ödemeleri yüzde 50 daha az olacak. Konut sahibi olmak isteyenlere kira öder gibi birinci sınıf yuva sahibi olma fırsatı sunuyoruz" dedi...

Gedizkent Konutları, en düşük faizle satışa çıktı!

Gedizkent Konutları, en düşük faizle satışa çıktı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen'de inşaatına başladıkları Gedizkent Projesi için Vakıfbank'ın, piyasa şartlarına göre en düşük faizden kredi vereceğini söyledi.

Ege-Koop 'Gedizkent' için özel kredi anlaşması yaptı!

Gedizkent Evleri'nden yuva sahibi olmak isteyenler, hem dosya masrafı ödemek zorunda kalmayacak hem de kredi için beş yıllık ödeme planı tercih etmeleri halinde 0.89'luk faiz oranından yararlanabilecek

EgeKoop Gedizkent 2 Evleri'nde 104 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

EgeKoop Gedizkent 2 Evleri'nde fiyatlar 104 bin liradan başlangıç gösteriyor. 4 blok olarak inşa edilen proje kapsamında 2 oda 1 slon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor...

Gedizkent 27 milyon liraya mal olacak! Teslimler 2016'da!

EGE-Koop Menemen'deki Gedizkent'in temelini atarak projeye start verdi. Kubilay Anıtı ve belediyenin 'prestij projesi' olan Tepe Sosyal Tesislerine komşu 190 konutluk Gedizkent, 27 milyon liraya mal olacak ve sahiplerine 2016 yılında teslim edilecek...

Ege-Koop'un Gedizkent projesinin temeli atıldı!

Ege-Koop'un, "Bugünün yatırımı, Yarının kazancı" sloganıyla hazırladığı Gedizkent Projesi'nin temeli törenle atıldı. Kubilay Anıtı ve Menemen Belediyesi'nin prestij projesi olan Tepe Sosyal Tesisleri'ne komşu 190 konutluk bir proje.

Hüseyin Aslan: Gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı!

17 Mayıs Cumartesi günü temeli atılacak Gedizkent 2'de, toplam 190 konutun üçte birinin sahiplerini bulduğunu açıklayan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan gösterilen ilgi bizim için şaşırtıcı olmadı dedi.

Gedizkent Haberi

Gedizkent

EGE-Koop Menemen'deki Gedizkent'in temelini atarak projeye start verdi. Kubilay Anıtı ve belediyenin 'prestij projesi' olan Tepe Sosyal Tesislerine komşu 190 konutluk Gedizkent, 27 milyon liraya mal olacak ve sahiplerine 2016 yılında teslim edilecek. 


Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan Menemen'de Ege kent 2 ile başlayan Villakent ve Keyifli Yaşam Evleri ile devam eden süreci anlattı, "Şimdi Gedizkent ile dördüncü projeyi aynı bölgede hayata geçiriyoruz. Gedizkent. 

her bütçeye, her keseye uygun bir proje. Ucuz sağlıklı ve modern konut yapmayı bunu da en uygun fiyatla sunmayı amaç edindik. 190 konutluk projedeki 2+ 1 ve 3+ 1 dairelerimiz 105 bin liradan başlıyor. Lüks dairelerde ne varsa bu projede de onlar var. Gedizkent sayesinde dileyen herkes ev sahibi olacak" diye konuştu.


Hürriyet Ege 




Telefon: 90 (232) 484...