15 / 05 / 2024

Gedizler Yapıdan yeni kampanya

Gedizler Yapıdan yeni kampanya

GAYRİMENKUL sektörüne Ev're Projesiyle hızlı bir giriş yapan Gedizler Yapı, sene sonunda konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV kampanyası düzenliyor. Her türlü gelir grubuna hitap eden kampanyada 4 farklı ödene seçeneği yer alıyor...

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Yapı denetiminde yeni uygulama geliyor! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Pilot bölge İstanbul oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, binaların denetiminin çok daha etkin bir şekilde yapılması amacıyla pilot olarak İstanbul'dan başlayacaklarına dikkat çekti ve yapı denetiminde yeni uygulamanın detaylarını anlattı. 

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Memur maaş zamları ve emekli maaşları için Erdoğan'dan yeni formül: İşin içinden çıkacağız

Enflasyon rakamlarının Mart ayında beklenenin üzerinde çıkması hükümetin rakamları yeniden masaya yatırmasına neden olacak mı? Memur, emekli maaşları ve milyonlarca asgari ücretli için hayati önem arz eden durum için Erdoğan'dan yeni bir formül sinyali geldi.

Sur Yapı'dan yeni şirket!

Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas yeni şirket kurdu. Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da kuruldu.

Gkc Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Gayrimenkul Yapı Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Sur Yapı'dan yeni proje atağı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Sur Yapı'nın projelerini ve Sur Yapı’nın patronu Altan Elmas'ın sektörle ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'İstanbul’da 6 projeyle yola devam, Antalya’da 70 binlik şehir kuruyoruz' başlıklı yazısı... 

Faranak Yapı Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faranak Yapı Danışmanlık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Faranak Sheıkholeslamı tarafından kuruldu.

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Daşgın tarafından kuruldu.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Surge Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Surge Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Barış Çetin ve Ulaş Yüksel ortaklığında kuruldu.

Arnavutluk'ta depremzedeler için yapılacak yeni binaların temeli atıldı!

Arnavutluk'un Laç şehrinde depremzedeler için yapılan yeni konutların temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Gedizler Yapıdan yeni kampanya Haberi

Gedizler Yapıdan yeni kampanya

GAYRİMENKUL sektörüne Ev're Projesiyle hızlı bir giriş yapan Gedizler Yapı, sene sonunda konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV kampanyası düzenliyor. Her türlü gelir grubuna hitap eden kampanyada 4 farklı ödene seçeneği yer alıyor. Gedizler Yapı, markalı konut sektöründeki ilk projesi Ev're'de sene sonuna özel sunduğu kampanyasında yüzde 1 peşinatla yeni yılda herkesi ev sahibi yapıyor. Ev're'nin sene sonu kampanyası, düşük peşinat, düşük taksit oranlarıyla dikkat çekiyor. Saneaktepe'de toplam 55 bin metrekarelik arazi üzerinde yapılan ve yüzde 90'lık bölümü yeşil alana ayırılan Ev're konutları 250 milyon lira yatırımla gerçekleştiriliyor. İki etap halindeki projenin ilk etabının inşaatı hızla devam ediyor. 


Ev're Gedizler Sancaktepe projesinde fiyatlar ise 145 bin liradan başlıyor. Projede, Stüdyo daire tipleri 145 bin liradan satılıyor. Diğer daire seçenekleri...