27 / 05 / 2024

Geleceği Tasarla sonuçları

Geleceği Tasarla sonuçları

Geleceğin mimar ve mühendislerine yönelik “Geleceği Tasarla” çağrısıyla proje yarışması açan Rönesans, üniversite öğrencisi gençleri İstanbul’da ağırladı. Öğrencilere, Rönesans’ın ‘Yalın İnşaat’ prensipleri ve yeşil binalar hakkında bilgi verildi.

TOKİ Ankara Beypazarı 2023 kura çekilişi bugün! Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesindeki 197 konut bugün sahibini buluyor. İşte Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama detayları...

TOKİ Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu! Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu. Peki Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte Rize TOKİ projesi kura çekimi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

Dikey Geçiş Sınavı ek yerleştirme sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2 yıllık meslek yüksekokulu eğitimleri ve 4 yıllık lisans programlarına devam etmek isteyenler için yapılan 2023 Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) ek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 sözleşmeli personel alımına dair sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sonuçlar, 10 ayrı branş için yapılan alım sürecini kapsıyor. CTE sözleşmeli personel sınav sonuçlarına nasıl ve hangi platformdan erişilebilir? İşte detaylar...

KYK yurt sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Öğrenciler heyecanla bekliyor!

KYK yurt başvurularının sonuçlarını bekleyen öğrenciler, özellikle bu yıl üniversiteye yeni kayıt olanlar için heyecan dolu bir sürecin içindeler. Sonuçların açıklanma tarihi hala belirtilmediği için öğrenciler her geçen gün daha da merakla bekliyorlar. Peki KYK sonuçlarında son durum ne?

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? 

Yarısı bizden kampanyası başvuru sonuçları belli oldu mu? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yarısı Bizden Kampanyası, başvuru sonuçları merak ediliyor. Peki sonuçlar açıklandı mı? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi...

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 

Seçimğin ardından gaza basan dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar bugün 22 TL'yi geçti. Doların geleceği rekor rakam belli oldu. Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı.

Bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? Adayların gözü kulağı EGM'de!

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuruları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Peki, Bekçi alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

2023 yılı bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? 29 ildeki 2023 yılı bekçi alımında son dakika! Hemen bakın!

2023 yılı bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? 29 ildeki 2023 yılı bekçi alımında son dakika... Hemen bakın...

Geleceği Tasarla sonuçları Haberi

Geleceği Tasarla sonuçları

15 üniversiteden İstanbul’a gelen 15 genç, Rönesans Holding’in, LEED sertifikalı projelerini gezdi, yeşil bina ve çevre dostu sistemleri konusunda bilgi aldı Yarışmaya başvuran öğrenci sayısı 2 ayda 1,000’e yaklaştı, 27 üniversitede 2,500 öğrenciye seminer verildi.



Projelerinde insan unsurunu önde tutan ve yetişmiş insan gücünün önünü açmayı hedefleyen Rönesans Holding, üniversiteler arasında düzenlediği ve yoğun başvurunun görüldüğü “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması kapsamında 15 üniversiteden gelen 15 genci İstanbul’da ağırladı, projelerini gezdirdi.


Uluslararası piyasalarda küresel bir oyuncu haline gelen ve Türk inşaat sektörünü dünyanın 16 farklı ülkesinde başarıyla temsil eden Rönesans, düzenlediği gezi programıyla, kuruluşundan bu yana geçen 21 yılda geldiği aşamayı gençlerle paylaştı. İstanbul programıyla, gençlere Holdingin inşaat ve mimarlık alanlarındaki yenilikçi yaklaşımının ve dinamizminin aktarılması, aynı zamanda geleceğin mühendis ve mimarlarının...