22 / 05 / 2024

Geleceğin İş Dünyası Konferansı

Geleceğin İş Dünyası Konferansı

''Geleceğin İş Dünyası Konferansı'' Koleksiyon Mobilya'nın Büyükdere Kampüsü'nde gerçekleştirildi

İzmir, 21 fay kırığının üstünde: İş dünyasından kentsel dönüşüm çağrısı geldi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkan adayları ile ‘İzmir İş Dünyası’ buluşmasındaydı. Oda başkanları, İzmir'in deprem riskine dikkat çekerek kentsel dönüşüme hız verilmesini ve projelerin önünün açılmasını talep etti. 

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

Son dakika! EYT'de tehlike çanları çalmaya başladı! İş dünyası alarma geçti!

EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusundaki gelişmeler sonrasında, işletmeler için uygun faiz oranlarına sahip EYT kredileri sunulmuştu. Ancak son zamanlarda artan kredi faiz oranları iş dünyasında büyük rahatsızlık yarattı ve faizlerin sabitlenmesi talepleri yükseldi.

Geleceğin meslekleri belli oldu! TM-SAY için yüksek maaşlı meslekler listesi! En çok para kazandıran meslekler neler?

2023 yılında en yüksek kazanç getiren meslekler arasında öne çıkanlar teknoloji ve sağlık alanlarıdır. Ayrıca tarımdan finansa kadar birçok sektörde hızlı yükselişe geçen geleceğin meslekleri bulunmaktadır. İşte yüksek maaşlı meslekler ve bu mesleklerdeki ücretlerin listesi...

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Ofisler de dönüşüyor! Geleceğin ofisleri sürdürülebilir, teknolojik ve durağanlıktan uzak olacak!

Geleceğin ofis yapısını öngören Yüksek Mimar İklima Şenol Gönenç, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte geleceğin ofislerine ilişkin detaylar...

Gram altının geleceği en dip seviye tek tek açıklandı! Gram altını olanların resmen dünyası karardı! Hemen bakın!

Gram altının geleceği en dip seviye tek tek açıklandı... Gram altını olanların resmen dünyası karardı... Hemen bakın...

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

Depremden etkilenen 10 şehirdeki iş dünyası depremzedeler için seferber oldu!

Bölgedeki fabrikaların büyük kısmı faaliyetlerini 1 hafta erteledi. Fabrikalar bölge halkına yardım için konaklama, aşevi ve depo olarak kullanıma açıldı. İş dünyası tüm imkanlarını depremzedelerin hizmetine sundu.

Kripto para dünyasında büyük deprem! Yatırımcılara kritik uyarı geldi!

Dünyanın en büyük ikinci kripto borsası FTX’in iflas koruması başvurusunda bulunması, kripto para dünyasında deprem etkisi yarattı. Söz konusu krizin kripto piyasalarında sene başından bu yana yaşanan kaybı 2 trilyon dolar seviyesine çıkardığı düşünülüyor. Uzmanlar ise yatırımcıları uyardı.

İş dünyasına asgari ücrete 'enflasyon' zammı çağrısı: Yeni rakam açıklandı

Asgari ücrete Temmuz zammı konusunda çalışmalar devam ederken maaşların kaç liraya yükseltileceği merak ediliyor. İş dünyasından asgari ücretliler için “artırma” çağrısı geldi. İşte sıcak gelişmenin detayları…

Geleceğin İş Dünyası Konferansı Haberi

Geleceğin İş Dünyası Konferansı


     Konferansa ilişkin yapılan açıklamada, Koleksiyon Mobilya'nın ana sponsorluğunda, HRdergi tarafından düzenlenen önümüzdeki 10 yılda iş hayatında nelerin değişebileceğine dair fikirlerin tartışıldığı ''Geleceğin İş Dünyası Konferansı''nın Koleksiyon Mobilya'nın Büyükdere Kampüsü'nde gerçekleştirildiği duyuruldu. 

     Açıklamaya göre, önümüzdeki yıllarda iş hayatının yaratıcı çalışma temposuna ayak uydurabilen ve adeta birer fikir fırını gibi çalışarak ezber bozan yenilikçi ofis tasarımlarının önemine de işaret edilen, çalışma hayatının geleceğine ilişkin öngörüler ile önerilerin paylaşıldığı konferansa, iş dünyasının temsilcileri, yönetim ve insan kaynakları danışmanları katıldı. 

     Konferans kapsamında, önümüzdeki 10 yılda iş hayatında nelerin değişebileceğine dair fikirler tartışılırken, ''Çalışma hayatında yeni eğilimler, ezber bozan yaklaşımlar'' konu başlığıyla gerçekleştirilen konferansa Fütürist Ufuk Tarhan, Youtholding Chief Youth Officer Emrah Kaya, PwC Türkiye İK Danışmanlığı Direktörü Murat Demiroğlu,...