17 / 05 / 2024

geleceğin mucitleri kampanyası

geleceğin mucitleri kampanyası

İlköğretim 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri arasında düzenlenecek “ akıllı ev tasarım yarışması”nda birinci olan tasarım ise gerçeğe dönüştürülecek. Elit Royal Residence geleceğin mucitlerini arıyor.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

İstanbul Barosu, kentsel dönüşüm yasasının iptali için imza kampanyası başlattı!

Son günlerde mülklere el konulacağı iddiasıyla sık sık gündem olan yeni kentsel dönüşüm yasasının iptali için imza kampanyası başlatıldı. İşte İstanbul Barosu tarafından başlatılan o kampanya ile ilgili yapılan açıklama...

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

Geleceğin meslekleri belli oldu! TM-SAY için yüksek maaşlı meslekler listesi! En çok para kazandıran meslekler neler?

2023 yılında en yüksek kazanç getiren meslekler arasında öne çıkanlar teknoloji ve sağlık alanlarıdır. Ayrıca tarımdan finansa kadar birçok sektörde hızlı yükselişe geçen geleceğin meslekleri bulunmaktadır. İşte yüksek maaşlı meslekler ve bu mesleklerdeki ücretlerin listesi...

Ofisler de dönüşüyor! Geleceğin ofisleri sürdürülebilir, teknolojik ve durağanlıktan uzak olacak!

Geleceğin ofis yapısını öngören Yüksek Mimar İklima Şenol Gönenç, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte geleceğin ofislerine ilişkin detaylar...

Geleceğin otomobili Hyundai IONIQ 5 nisan ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Hyundai'nin geleceğin otomobilini yaratmak için ortaya çıkardığı IONIQ 5’in nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Hyundai IONIQ 5 özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

1 milyar TL ile başladı! TOBB’dan deprem bölgesi için ev kampanyası!

TOBB, deprem bölgesi için büyük bir konut kampanyası başlattı. 1 milyar TL nakit ile başlatılan kampanya kapsamında iş dünyasına desteğiyle kalıcı ve sağlam konutlar yapılacak.

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Kasım'da açıklanacak! Orta gelirliler için konut kampanyası yolda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta ve üstü gelir grubu için konut kampanyası ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peki orta ve üstü gelir grubu için konut kampanyası ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Bulvar 9 Sanayi'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Geleceğin sanayi sitesinde teslimler iki ay sonra başlıyor! 

Sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta geleceğin sanayi sitesi hayata geçiriliyor. Bulvar 9 Sanayi adıyla yükselen projede 113 ünite bulunuyor.

Nissan Qushqai’den bahar kampanyası. 200 bin TL için 24 ay vade ve % 49 faiz imkanı. İşte 25 Nisan 2022 güncel fiyatlar

Nissan, otomobilin tahtını devralan SUV’ların lideri konumundaki Qashqai için bahar kampanyası başlattı. Qashqai’ye Nisan ayına özel 200.000 TL %0,49 faiz oranı ve 24 ay vade ile kredi kullanarak sahip olabilirsiniz. İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Yatay mimari geleceğin trendi olacak!

Son yıllarda meydana gelen şiddetli depremler ve koronavirüs salgını yapay mimariye olan talebi arttı. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yatay mimarinin geleceğin trendi olacağını belirtti. 

geleceğin mucitleri kampanyası Haberi

geleceğin mucitleri kampanyası

Başkent’in gözde bölgelerinden Beytepe’de inşa edilen ve sunduğu teknolojik çözümlerle lüks ve konforlu yaşam arayanların yeni adresi olarak öne çıkan Elit Royal Residence, “geleceğin mucitlerini” arıyor. İlköğretim 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri arasında düzenlenecek “akıllı ev tasarım yarışması”nda birinci olan tasarım ise gerçeğe dönüştürülecek.


Projeyi hayata geçiren Elit Yapı AŞ’nin Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, gelişen teknolojiyle birlikte artık her şeyin tek tuşla kontrol edilebildiğini hatırlattı.


Yıldızhan, bu kolaylığın artık evlere de girdiğini ve Elit Royal Residence gibi kaliteli projelerde de bu sistemin kullanıldığını ifade ederek, “Kullandığımız akıllı ev sistemleri, perde, ışık gibi günlük hayatta sürekli kullanılan bölümlerin dışında, sulama, ısıtma gibi sorunları da kolaylıkla çözüyor. Tüm bunlar kişiye göre programlanabiliyor” dedi.



-Devir “akıllı telefon çocukları” devri-


Artık “bilgisayar çocukları” devrinin kapandığını ve...