18 / 05 / 2024

Geleceğin Ofisi araştırması

Geleceğin Ofisi araştırması

Anadolu Grubu iştiraki olan Anadolu Gayrimenkul, İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile ortak bir çalışmaya imza atıyor. Değişen Ofis Alanı Kullanım Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırması 19 Mart'ta açıklanacak..

İPA araştırması: TOKİ ürettiği konutun 9 katı mağdur yarattı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmada paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ürettiği konutun 9 katı mağdurun oluşmasına neden oldu.

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Borsada ‘tahtacı’ ve ‘balina’ hareketlerine dikkat! Spekülatif hareketlerin araştırılması için TBMM’ne önerge verildi!

CHP'li Mühit Kanko, Borsa İstanbul’daki spekülatif hareketlerin araştırmasına yönelik TBMM’ne bir araştırma önergesi verdi. Kanko, önergesinde, küçük yatırımcıların korunması için borsada ‘tahtacı’ olarak tabir edilen spekülatif hareketlerin araştırılmasını istedi.

Araştırma sonucu: ‘İstanbul’da yaşayanların yüzde 67’si başka kente göçmek istiyor’

Kariyer.net’in yaptığı, “Deprem Sonrası Çalışma Hayatı Araştırması”nın sonuçları belli oldu. Deprem korkusu özellikle İstanbul'da yaşayıp 26-40 yaş aralığındaki çalışan yurttaşların yaşadığı kenti değiştirmek istemelerine sebep oldu. İşte depremin çalışanlar üzerinde yarattığı etkinin sonuçları...

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch KGN86AID1N Kombi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinesi için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Bosch KGN86AID1N Kombi No Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini buzdolaplarını ister evinize ister işyerinizde kolayca kullana bilirsiniz. Mini buzdolabı için fiyat araştırması yapanlar bu habere hemen bakın.  Peki Dijitsu Büro Tipi Mini Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Geleceğin Ofisi araştırması Haberi

Geleceğin Ofisi araştırması

Anadolu Grubu iştiraki olan Anadolu Gayrimenkul, İTÜ Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile ortak bir çalışmaya imza atıyor. “Değişen Ofis Alanı Kullanım Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi”  başlıklı çalışma, ofis sektörünün mevcut durumu ile ofis yatırımındaki tercihleri ve gelecek trendlerini inceliyor. 


Anadolu Gayrimenkul, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre ve Şehircilik UYG-AR Merkezi ile işbirliği içinde “Değişen Ofis Alanı Kullanımı Talepleri ve Yeni Pazar Dinamikleri Araştırma Projesi” başlıklı bir araştırmayı hayata geçirdi. 


Araştırmada, zamanda bir yolculuk ile ofis mekânlarının tarihsel gelişiminin yanı sıra sektörün mevcut durumu derinlemesine inceleniyor. Sektörün mevcut durumu rakamlarla analiz edilirken, ofislerin tercih edilmesinde önem taşıyan kriterler birçok değişken üzerinden ele alınıyor. Araştırma, İstanbul’un çok yönlü gelişiminin, ofis sektörüne etkilerinin yanı sıra ofislerin gelecekteki değişim ve gelişimine ışık...