10 / 05 / 2024

Gelecek Gayrimenkul

Gelecek Gayrimenkul

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi, Yılmaz Aydoğan Şube Müdürlüğü'nde 520 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Müştak Sokak'ta açıldı.

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

İstanbul'da gelecek 10 yılda 1,23 milyon konut ihtiyacı olacak!

İstanbul'da gelecek 10 yıllık dönemde farklı nedenlere bağlı olarak 1,23 milyon adetlik konuta ihtiyaç duyulması öngörülüyor. İşte gayrimenkul sektörünü ilgilendiren o son dakika konut ihtiyacı rakamları...

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanının kaynağı belli oldu! Finansman nereden gelecek?

GYODER’in Yeni Konut Modeli’nin finansmanı emeklilik fonlarından gelecek. Konut sektöründeki problemine ‘kiralık konut üretme odaklı model’ ile çözüm önerisi getiren Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), modelin finansmanı için yabancı emeklilik fonlarıyla masaya oturdu.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Uluslararası gayrimenkul sektörü Reexpo Fuarında bir araya gelecek!

Atılım Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Ürdün, Pakistan, Hollanda, Belçika olmak üzere 7 ülkede gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkul sektöründe rekor beklentisi!

Koronavirüs pandemisinden en çok etkilenen sektörlerden biri de gayrimenkul oldu. Peki sektörü gelecek günlerde neler bekliyor? Sektör temsilcileri konuyla ilgili konuştu ve beklentilerini açıkladı.

Katar'dan Türkiye'ye 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Türkiye’nin ekonomi anlamında önemli müttefiklerinden bir olan Katar gelecek yılda 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmaya karar verdi. 

PROKULE Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırımları hız kesmiyor!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık firmasının bugünkü ulaştığı noktayı, yaptıkları yatırımları ve gelecek hedeflerini anlattı.

Gayrimenkul yatırımcılarının yeni hedefi KKTC!

Eşsiz doğası ve gelişmekte olan ekonomisiyle gelecek vadeden KKTC'de, gayrimenkul pazarı hızla yükseliyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Gelecek Gayrimenkul Haberi

Gelecek Gayrimenkul

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi, Yılmaz Aydoğan Şube Müdürlüğü'nde 520 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Müştak Sokak'ta açıldı. 


Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi adres: Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Müştak Sokak 12/1...