04 / 05 / 2024

gelecek planlar

gelecek planlar

İstanbul Finans Merkezi Girişimi Başkanı Artunç Kocabalkan'nın sorularını yanıtlayan TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Rusya ile yaşananlardan 3. Havaalimanı'na, gelecek planlarından İstanbul Finans Merkezi'ne kadar birçok konu üzerinde açıklama yaptı...

Kriptocuların yüzde 70'i neler olduğunun farkında bile değil!

Dogecoin'in (DOGE) kurucusu, kripto yatırımcılarının gelecek planlarını değerlendirdi. Peki DOGE kurucusu neler söyledi? İşte ayrıntılar...

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için planlamalar hız kesmiyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, görevi sırasında ilçede gerçekleştirdiği projelere ilişkin konuştu. Gelecek planlarını da paylaşan Batur, İzmir Konak'taki dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler verdi.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

MESA yurt dışına açılıyor!

MESA, Capital'in 20. kez gerçekleştirdiği "En beğenilen şirketler" listesinde yer aldı. MESA Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, MESA'nın gelecek planlarını açıkladı ve yurt dışında büyümeyi planladıklarını söyledi.

Ev sahibi olmak isteyenlerin tasarrufları sigortalanıyor!

Tasarruf A.Ş. tarafından “Dünya Tasarruf Günü”nde gerçekleşen lansmanda, gelecek planları ve müşterilere sunulan, fark yaratan hizmetler sunuldu.

Ever Turizm konkordatoya gitti!

Ever Turizm, gelecek planları yapan turizm grubu sürpriz bir şekilde konkordatoya gitti. Dava Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Mahkeme önce geçici tedbir kararını vermiş, ardından da süreyi uzatmış.

İnşaat patronlarının yarın planları!

39 şirketin yöneticileri, Capital'in 25'nci yıl sayısına özel olarak "gelecek" mesajlarını paylaştı. İş liderleri "Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz" diyor. Peki inşaat patronlarının yarın planları neler?

Omran İnşaat lüks konut üretiminde marka olacak!

Omran İnşaat Genel Müdürü Ergin Bayram, konut sektöründe gelecek planları hakkında konuştu. Lüks segment konut üretiminde marka olmayı planladıklarını söyleyen Bayram, Türkiye’de kalıcı olarak yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Erişebilir fiyatlar İVA Yapı'nın başarısını artırıyor!

İVA, gayrimenkul sektörüne yenilikler getirmeye hazırlanıyor. İVA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnce, şirketinden ve gelecek planlarından bahsetti.

İşte şirketlerin 15 yıllık dönüşümleri ve gelecek planları!

Capital Dergisi'nin 24 holdingi kapsayan araştırması, son 15 yılda Türkiye'nin dev gruplarının önemli bölümünde portföy yenilenmesi olduğunu ortaya koyuyor. İşte o araştırma...

Zorlu Gayrimenkul, dünyaya örnek olacak projeler üretecek!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, Zorlu Gayrimenkul’ün gelecek planlarından da söz ederek, İstanbul’a, Türkiye’ye ve dünyaya örnek olacak projeler üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

İmpo İmar kentleri gelecek yüzyıllara taşıyor!

İmpo İmar A.Ş. ekipleri, kentleri gelecek yüzyıllara taşıyacak imar planları için muhtelif kentlerdeki sahadaki çalışmasını sürdürüyor.

Karakaşlar Group'un AVM yatırımları hız kesmiyor!

GAYRİMENKUL piyasasında hareketliliğin yaşandığı alanlardan biri de alışveriş merkezleri (AVM)...Karakaşlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Karakaş, hem sektörü değerlendirdi, hem de gelecek planlarını paylaştı.

gelecek planlar Haberi

gelecek planlar

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, İstanbul Finans Merkezi Girişimi Başkanı Artunç Kocabalkan'a gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin ve TAV'ın geleceğine ilişkin görüşlerini aktaran Şener, 15 ülkede 70 havalimanında var olmanın kolay olmadığına dikkat çekerek, "Önümüzde ciddi projeler var ancak grup olarak akıllı olmayan hiçbir işe girmemiz ve yatırım yapmamız mümkün değil" dedi. İşte Rusya ile yaşananlardan 3. Havaalimanı'na, gelecek planlarından İstanbul Finans Merkezi'ne kadar birçok konun konuşulduğu Sani Şener'in röportajının detayları... 


AK: Rusya'yla yaşamın anlaşmazlıklar Türkiye havacılık sektörünü ve TAV'ı 2016'da nasıl etkiler? 


Rusya ile krizin Türkiye ve Rusya için sürdürülebilir olduğuna inanmıyorum. İki ülkenin istemeseler de stratejik ve jeopolitik doğal ortaklıkları var. Dolayısıyla bu sıkıntının belirli bir süre soma biteceğine inanıyorum. Sürerse her iki tarafa da ekonomik açıdan ciddi...