01 / 07 / 2024

Gelen Dilek Yapı İnşaat şirketi

Gelen Dilek Yapı İnşaat şirketi

Gelen Dilek Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Gelen ve Bayram Dilek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

Sirius Yapı'dan İzmir'e 90 konutluk kentsel dönüşüm projesi! Teslimler 36 sonra!

Menemen Kazımpaşa Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için hak sahipleriyle bir araya gelen Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, vatandaşları proje hakkında bilgilendirdi. 

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Fatma Dilek Yardım kimdir?

Türkiye'nin önde gelen iş kadınları arasında yer alan Fatma Dilek Yardım kimdir? Fatma Dilek Yardım ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Çalışan kadınlara 25 bin toplu ödeme yapılacak! SGK'ya dilekçe vermeniz yeterli!

Çalışan kadınlar için müjdeli bir haber duyuruldu. SGK’ya dilekçe verilmesi durumunda 25 bin toplu ödeme yapılacak!

EYT’li emeklilik dilekçesi ne zaman verilir? E-devletten EYT başvurusu nasıl yapılır?

EYT’liler için yapılan düzenlemenin meclisten geçti. Sırada başvuru süreci yer alıyor. Peki “EYT’li emeklilik dilekçesi ne zaman verilir? E-devletten EYT başvurusu nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Fi Yapı’dan ev alanlar dikkat! Son dakika açıklaması geldi!

Fİ SIDE  projesi ile sık sık gündeme gelen Fİ yapıdan son dakika açıklaması geldi. İşte Fİ Yapı tarafından yapılan açıklama ve tüm detayları...

Riskli yapı tespit başvuru dilekçesi örneği 2022!

Son birkaç yıl içerisinde yaşadığımız yıkıcı depremler kentsel dönüşümün önemini bir kez daha bizlere hatırlattı. Vatandaşlar kendi oturdukları binalar için riskli yapı tespiti yaptırabiliyorlar. Riskli yapı tespit başvurusu için öncelikli olarak bir dilekçe hazırlamanız gerekiyor. İşte tüm detaylar

Reddi miras nasıl yapılır? İşte reddi miras dilekçe örneği!

Kendisine miras kalan kişiler bu mirası belirli süre zarfı içerisinde reddetme hakkına sahiptirler. Peki, Reddi miras nasıl yapılır? İşte reddi miras dilekçe örneği...

Prefabrik yapılar enerji israfını engelliyor!

Son zamanlarda trend hale gelen prefabrik yapılar enerji tüketimini minimum düzeyde tutması nedeniyle oldukça tercih ediliyor. 

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Türkiye’de bir ilk! Beton kalitesini ölçen çip!

Son zamanlarda meydana gelen depremler, yapıların sağlamlığını bir kez daha gündeme getirdi. Türkiye’de bir sistem geliştirildi. Betonun içinden sinyalle kaliteye ait bilgileri anlık paylaşan bir sistem. Çok sayıda ülke bu sistemi talep etti.

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Konut sektöründe gözler faiz indiriminde!

Konut sektörünün önde gelen isimleri yapılacak faiz indirimi sonrasında konut kredilerinde de oranların 0.98 ile 1.02’lere kadar geri çekilmesini beklediklerini ifade etti.

Gelen Dilek Yapı İnşaat şirketi Haberi

Gelen Dilek Yapı İnşaat şirketi

Gelen Dilek Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Gelen ve Bayram Dilek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.


Gelen Dilek Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik tesisler, toplu konutlar, mesken, iş merkezleri, ofis, dükkan ve büro inşa etmek,  konusu ile ilgili beton, çelik kargir, park bahçe ve prefabrik inşaatı ve projelendirilmesi işlerini yapmak. Çevre düzenlemesi ve peyzajlama işlerini yapmak veya başkalarına yaptırmak, 2- Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile aracılık yapmamak kaydıyla satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak, 3- Toplu konut ve siteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, her türlü turistik tesis ve yapılar, kooperatif binaları, iş merkezleri,...