29 / 04 / 2024

Gelibolu Belediyesi açıklama

Gelibolu Belediyesi açıklama

Gelibolu Belediyesi tarafından Kemal Reis Caddesi Hamzakoy bölgesindeki yazlık mekanlarda başlatılan uygulamalarla ilgili yazılı bir açıklama yapılarak, "İlgili alanda 3194 sayılı imar kanununun 32.maddesi uygulanmaktadır" denildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Gelibolu Belediyesi otel imarlı arsa satacak!

Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde yer alan otel alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 2 kat otel imarlı arsanın satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Fatih Belediyesi'nden Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Fatih Belediyesi, Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığı iddia edilen ve 494 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilen binayla ilgili  açıklama yaptı.

İsmail Çataklı'dan İBB'deki kamu zararı iddiasına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki kamu zararı iddiası ile ilgili açıklama yaptı. İşte Çataklı'nın o açıklaması..

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Tarkan’dan arsa tartışmalarıyla ilgili açıklama!

Megastar Tarkan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyasıyla ilgili tartışmalar üzerine bir açıklama yaptı.

Yalova Belediyesi'nden mevzuata aykırı yapılarla ilgili açıklama!

Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ömür Bayar, imar Mevzuatına ve Kıyı Mevzuatına aykırı olarak yapılan ve kaldırılması gündemde olan yapılarla ilgili açıklama yaptı.

Aksaray Belediyesi'nden planlı imar yönetmeliğiyle ilgili açıklama!

Aksaray Belediyesi'nden planlı imar yönetmeliğiyle ilgili önemli açıklama yaptı. İşte Belediye'nin açıklaması...

Şişli Belediyesi'nden riskli binayla ilgili açıklama!

Şişli'de 8 katlı bir binanın giriş katındaki bakkalda bir kolonda meydana gelen çatlak sonucunda çökme tehlikesi bulunduğu için tahliye edilen bina ile ilgili Şişli Belediyesi'nden açıklama geldi.

Gelibolu Belediyesi'nden 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gelibolu Belediyesi, Hocahamza Mahallesi'nde yer alan arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Gelibolu Belediyesi açıklama Haberi

Gelibolu Belediyesi açıklama

Gelibolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı soruşturma üzerine Hamzakoy Kemal Reis Caddesi üzerindeki işletmelerde Gelibolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen uygulamalarla ilgili Belediye tarafından "Kamuoyu Bilgilendirme" başlıklı bir açıklama yapıldı.


O açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Gelibolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı soruşturma neticesinde Belediyemize iletilen bir yazı ile Hamzakoy Kemal Reis Caddesi üzerinde bulunan işletmelere ait kayıtlar istenmiştir.


Bu doğrultuda; 29 Nisan 2016 tarihinde Belediyemiz İmar ve Şehircilik ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri soruşturma kapsamında bahsi geçen alanda tespit ve inceleme çalışmaları başlatmıştır. Arşiv ve incelemelerin tamamlanmasının ardından, imara aykırılıkların giderilmesi yönünde 3194 sayılı İmar Kanununun 32.maddesi hükümleri uygulanmıştır.


Soruşturma kapsamındaki uygulamalarla ilgili, kamuoyuna bugüne kadar gerek Belediye Başkanımız Mustafa Özacar, gerekse kurumumuzun ilgili birimlerince herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Ancak bazı yazılı basın organlarında çıkan...