29 / 04 / 2024

Gelinin Babası filminin çekildiği ev kaç paraya satılıyor

Gelinin Babası filminin çekildiği ev kaç paraya satılıyor

1991 yılında vizyona giren 'Gelinin Babası' filminde de kullanılan muhteşem malikane, 2 milyon dolara (yaklaşık 6 milyon TL) yeni sahibini bekliyor.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Babasının ayağını yerden kesmek isteyenler dikkat! Media Markt'ta scooterlar ne kadar? Fiyat listesi 10 Haziran 2022!

Babalar günü yaklaşırken, herkesin aklında babama ne hediye alsam sorusu var. Babasının ayağını yerden kesmek isteyenler ise scooter fiyatlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki Media Markt'ta scooterlar ne kadar? Fiyat listesi 10 Haziran 2022...

Elm Sokağında Kabus filminin çekildiği ev satıldı!

'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satıldı.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

Evde Tek Başına filminin evi 25 dolara kiralanacak!

Dünyaca ünlü komedi filmi Evde Tek Başına filminin Winnetka kentinde bulunan evi Airbnb’de bir geceliğine kalmaya sunuldu.

Çığlık filminin evi üç geceliği 5 dolara kiraya veriliyor!

Çığlık filminin hayranları için, filmin çekildiği konut kiraya veriliyor. Ev günlük kiralama sitesi Airbnb’de üç geceliği 5 dolar bedelle kiralanabiliyor.

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan  inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılandıkları davada, mahkeme davanın reddine karar verdi.

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık iddiasıyla yargılandığı dava ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile babası Hasan İmamoğlu'nun, Beylikdüzü'nde bulunan inşaatlarında 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan yargılanmalarına devam edildi.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davasında karar çıkmadı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun davasında duruşma ertelendi.

Kadir Tokman'ın acı günü! Babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti! 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

Gelinin Babası filminin çekildiği ev kaç paraya satılıyor Haberi

Gelinin Babası filminin çekildiği ev kaç paraya satılıyor

Bazı filmler hafızalarımıza çekildikleri mekânlarıyla kazınır. Başrollerinde Steve Martin ve Diane Keaton’ın yer aldığı ‘Gelinin Babası’ 1991 yılında vizyona girdiğinde izlediğimiz bu ev, sıcacık bir aile evini yansıtıyordu.



1925 yılında inşa edilen bu muhteşem malikane, daha sonra 2005 yılında Ashton Kutcher ve Zoe Saldana’nın başrollerinde olduğu ‘Guess Who’ (Bak Kim Gelmiş) filmine de ev sahipliği yaptı.



Los Angeles’ta bulunan muhteşem malikane, 1672 metrekare büyüklüğünde. Beş yatak odası ve dört de banyosu bulunan malikanede üç şömine, bir solaryum ve 90 şişelik kocaman bir şarap dolabı da bulunuyor.



İşte sinema tarihinde unutulmayacak bir yere sahip olan o büyülü yuvanın son halinden kareler…



Baba kızın düğünden bir önceki gece basketbol oynadıkları o meşhur sahne...



Ve işte o basketbol sahnesinin çekildiği bahçe.


< #resim7>