14 / 05 / 2024

gelir şamoiyonu dap yapı

gelir şamoiyonu dap yapı

Gayrimenkul sektöründe değişik projelere imza atan DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek ekim ayının hasılat birincisi oldu.

Dap Ataşehir geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi Dap Gayrimenkul Geliştirme ile 16 Haziran'da imzalandı. 

DAP Yapı Ayazağa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan DAP Holding'in iştiraki Eltes İnşaat, yeni projesi için start verdi. Şirketin 3.1 milyar TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

Avrupa Yakası’nın en değerli arsası DAP Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO’nun, İstanbul Sarıyer Ayazağa’da Galatasaray’ın stadı Türk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazandı. Şirket bu alanda geliştireceği proje için 3 milyar 111 milyon TL gelir taahhüt etti.

Dap Çekmeköy projesinde yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde yer teslimi bugün Dap Yapı'ya yapıldı...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi DAP'ın oldu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa çıkardığı Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi Dap Yapı'nın oldu...

Galatasaray Riva arazisine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar TL ile DAP Yapı'nın sahip olduğu Eltes İnşaat verdi.

Dap Yapı Acıbadem projesinde konut sayısı 319 oldu!

Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa edilecek olan Dap Yapı Acıbadem projesinde 319 konut ve 47 ticari ünitenin tadilat yapı ruhsatı alındı.

Orta gelir tuzağına başkanlık sistemi gerekli!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, başkanlık sisteminin Türkiye’nin ayağındaki prangaları kıracağını belirterek, “Orta gelir tuzağı için bile bu sistem gerekli” dedi

Dap Yapı Acıbadem projesine ruhsat çıktı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında Hava Lojmanları'na inşa edilecek Dap Yapı'nın Acıbadem projesine ruhsat çıktı. Projede kapsamında 307 konut ve 48 ticari ünite yer alacak.

İstMarina Ekim ayının gelir şampiyonu oldu!

DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek hasılat birincisi oldu.

Ekim ayı gelir şampiyonu Dap Yapı!

Gayrimenkul sektöründe değişik projelere imza atan DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek ekim ayının hasılat birincisi oldu.

İstMarina Ekim ayının gelir şampiyonu oldu!

Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rapor kapsamında DAP Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir elde edilen projesi ekim ayının şampiyonu oldu.

İstmarina 164 milyon 324 bin lira gelir elde etti!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı satış raporunda Ekim ayı verileri belli oldu. Dap Yapı'nın İstanbul Kartal'da hayata geçirdiği İstMarina 164 milyon 324 bin lira gelir elde ederek Ekim ayının şampiyonu oldu.

gelir şamoiyonu dap yapı Haberi

gelir şamoiyonu dap yapı

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “İstMarina sadece İstanbul'un değil elde ettiği uluslararası ödüller ile dünyada ses getiren bir proje oldu. DAP Yapı olarak hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer katan eserler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.


216 Yapı için ön talep dönemi


216 Yapı, Kozyatağı'nda hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi 216 İkinci Bahar için yarından itibaren ön talep toplamaya başlıyor. 16 kattan ve 58 daireden oluşacak 216 İkinci Bahar'ın yapımına ocak ayında başlanması ve Mayıs 2017'de bitirilmesi planlanıyor. Mahalle konseptinin yaşatılacağı ve muhteşem peyzajıyla dikkat çeken projede 2+1 ve 3+1 çatı dubleksi dairelerin yanı sıra 3+1 tipinde geniş lüks konutlar yer alacak.


DKY Kartal'a pazarlama ödülü


Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Sign of the...