06 / 05 / 2024

Gemlik Balıkpazarı dönüşüm

Gemlik Balıkpazarı dönüşüm

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tarihi Balıkpazarı Camii çevresinde bulunan ve kamulaştırması tamamlanan 5 binanın yıkımının tamamlandığını söyledi. Yılmaz "Balıkpazarı nefes alacak" dedi.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Gemlik’te kentsel dönüşüm nefes aldırdı!

Gemlik’te kentsel dönüşüm uygulanan Hisar Sitesi sakinleri ile AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında görüşmeler başladı...

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Balıkesir İl Koordinasyon Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Kentsel dönüşüm, deprem dönüşümü bizim her zaman önceliğimiz oldu" şeklinde konuştu.

Balıkesir Altıeylül'de kentsel dönüşüm zamanı!

2020 yılının başından bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili konuşan Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 1.Gündoğan Mahallesi, 2.Gündoğan Mahallesi, Yıldız Mahallesi ve Gaziosmanpaşa mahallelerine dönüşüm müjdesi verdi.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Gemlik'te kentsel dönüşüm müdürlüğü kuruldu!

Bursa Gemlik Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “kentsel dönüşüm müdürlüğünü kurduk” dedi.

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

Gemlik'te kentsel dönüşümde 5 kat izni!

Gemlik Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci oturumunda binaların dönüşümünde 5 kata izin verilmesi kararı verildi. 

Gemlik'te imar ve kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Gemlik'te gündemden düşmeyen dönüşüm ve îmar durumları ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Zafer Işık, ''Gemlik'te sonuca ulaşmak üzere olduğumuz kuzey imar planları konusunda bütçe görüşmelerinin ardından önemli adımlar atacak, meseleyi çözeceğiz'' diye konuştu.

Gemlik'te kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Bursa Gemlik'te konut açığını büyük ölçüde kapatması ve deprem riski taşıyan yapıların dönüşümü için ilk kazma, yıl sonuna doğru vurulacak.

Gemlik'te dönüşüm belirsizliği!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde hayat adeta durdu. Konut alım-satımlarında düşüşün yaşandığı bölgede kentsel dönüşüm belirsizliği yaşanıyor. Gemlik Belediyesi KHK ile çıkan kararın bir taşınma değil ‘kentsel dönüşüm’ olduğunu anlatmaya çalışıyor.

Gemlik'te kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarının ilçeye nefes aldırdığını dile getirdi...

Bursa Gemlik'teki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bursa'nın Gemlik ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ve deprem riskine ilişkin soru önergesi hazırladı. İrgil sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a sordu..

Gemlik Balıkpazarı dönüşüm Haberi

Gemlik Balıkpazarı dönüşüm

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Zekeriya Birkan ile birlikte yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen ve esnaflarla sohbet eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hem tarihi Balıkpazarı Camiine hem de bölgeye nefes aldıracak meydan çalışmasının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Gemlik'in yanı sıra Kumla ve tüm köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde meydan çalışmalarına büyük önem verdiklerini hatırlatan Refik Yılmaz, Kentsel Dönüşüm ve Kent Meydanları projeleri kapsamında ilçeye yakışan düzenlemelerin yapıldığını söyledi. Tarihi Balıkpazarı Camii'nin bu uygulamanın ardından çehresinin açılacağını, çevre düzenlemesi, yeşil alan ve ışıklandırma çalışmalarıyla da bölgenin nefes alacağını vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bu çalışma ile camii deki cenaze namazları ve bayram namazlarında yaşanan sıkıntıların da çözüme kavuşacağını anlattı. 


Yenişehir...