28 / 04 / 2024

gemlike belediye tarafından yapılan yatırımlar

gemlike belediye tarafından yapılan yatırımlar

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik muhtarlarıyla bir araya geldiği bilgilendirme toplantısında, Gemlik’ in Büyükşehir Belediyesi’ nin gücünü artık daha da fazla yaşayacağını söyledi...

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Kocaeli’nden kentsel dönüşüm atağı! İhale TOKİ tarafından yapılacak!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirdiği görüşmeden sonra sosyal medyası hesabından bir açıklama yaptı. Aygün, Derince ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nin ihalesinin TOKİ tarafından yapılacağını paylaştı.

O ilimizde belediye tarafından 383 bin TL teminatla arsa satışı yapılıyor! 2 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Belediye tarafından sadece 383 bin TL teminatla arsa satışı yapılıyor. 2 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Ankara’da yaşayanlar dikkat! Ticari işletmeler belediye tarafından kiraya veriliyor! Sakın kaçırmayın!

Ankara’da yaşayanlar için önemli bir ihale ilanı yayımlandı. Ticari işletmeler belediye tarafından kiraya veriliyor! Fiyatları da belli olan ihalenin detaylarını sizler için derledik.

Bu fırsat bir daha ayağa gelmez! Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı!

Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı. 54 adet konut Mamak Belediyesi tarafından satışa çıktı.

'Tiny house' yasağı mahkeme tarafından reddedildi!

İzmir'in Karaburun Belediye Meclisi tarafından ilçe sınırlarında 'tiny house' (tekerlekli küçük ev) konulmasını yasaklayan karar, İzmir 3'üncü İdare Mahkemesi tarafınca iptal edildi.

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet arsa satılacak.

O ilde belediye tarafından 22 adet taşınmaz (iş yeri, arsa, büfe) 3 seneliğine kiraya verilecek!

Kozan Belediye Başkanlığı tarafından Adana ili, Kozan ilçesinde yer alan iş yeri, arsa, büfe vasıflı 22 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

İznik Belediye Başkanlığı tarafından, Bursa ili, İznik ilçesi, Elbeyli mahallesinde yer alan 3 arsa satılacak. İşte ilan detayları...

Bursa'da belediye tarafından kiralanan otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

İBB tarafından yapılan kiralamalar TBMM'de!

İBB'ye bağlı otoparklara, belediye tarafından yapılan kiralamalara ve belediye ile ilgili çeşitli konular TBMM'ye taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konu hakkında soru önergesi hazırladı..

Uşak'ta TOKİ tarafından 353 daire ve 490 iş yeri satışa çıkarıldı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentsel dönüşüm bölgesindeki 353 daire ile 490 iş yerinin TOKİ tarafından satışa çıkarılacağını açıkladı.

Diyarbakır'da terör mağdurlarının yaşadığı bina belediye tarafından yıkıldı!

Diyarbakır'da terör mağdurlarının kendi imkanları ile inşa ettiği 7 katlı bina, kaçak olduğu gerekçesiyle DBP'li Bağlar Belediyesi tarafından yıkıldı.

gemlike belediye tarafından yapılan yatırımlar Haberi

gemlike belediye tarafından yapılan yatırımlar


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik muhtarlarıyla bir araya geldiği bilgilendirme toplantısında, Gemlik’in Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü artık daha da fazla yaşayacağını söyledi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Muhtarlar Derneği ve Gemlik Muhtarlar Derneği katkılarıyla düzenlenen Gemlikli muhtarlar buluşması, Atatepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlikli köy ve mahalle muhtarlarına Büyükşehir yasası ve ‘bütünşehir’ uygulamasının sağlayacağı katkılar hakkında bilgi verdi. Her zaman, kentin her köşesine en güzel hizmeti ulaştırmayı hedeflediklerini anlatan Başkan Altepe, "Bursa’ya hizmet etmek bir onurdur. Büyükşehir, hizmet vermek için geliyor. Büyükşehir’in gücünü Gemlik de daha fazla hissedecek ve yaşayacak." dedi.


Bursa’nın kırsalda da örnek olacağını ve halkın kazanacağını anlatan Başkan Altepe, Türkiye’de artık taşların yerine oturduğunu belirterek, "Dünyadaki pek çok ülkede çok sıkıntı var. Türkiye’de ise...