29 / 04 / 2024

Gemlikte içkili yerler Hizmet Caddesine alınıyor

Gemlikte içkili yerler Hizmet Caddesine alınıyor

Gemlik Belediyesi Belediyesi Kasım Ayı ikinci toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda içkili yerlerle ilgili düzenleme yapıldı. İşte gündem...

KPSS'den 60 puan alanlar hemen başvursun! Memur alımı başladı! Fırsatı kaçırmayın! İşte başvuru detayları

Milyonlarca kişi kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Bu noktada belediyeler, üniversiteler ve bazı kamu kurumları gibi yerler memur alımıan dair duyrularını yapıyor. Şimdi de KPSS'den 60 puan alanlar için memur alımları başladı.

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

Ucuza et almak isteyenler için market listesi! İşte en sabit fiyata ucuz et alınabilecek yerler

Türkiye Perakendeciler Federasyonu çatısı altında faaliyet gösteren bir perakendeci derneği olan İstanbul PERDER, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Et ve Süt Kurumu yetkilileriyle anlaşma sağlayarak ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarını sabitleme kararı aldı.

İstanbul'da deprem göçü hızlandı! Şehrin kuzeyine ve TOKİ konutlarına talep katlandı! İşte en çok talep gören yerler...

45 bini aşkın vatandşaın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından risk altındaki kentlerden göç hızlandı. En çok talebi TOKİ konutları görüyor. İşte ayrıntılar...

Öğrencilere karşılıksız 13.000 TL'ye varan ödeme! İşte başvuru şartları ve tarihleri

YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte en çok merak edilenlerden biri öğrencilerin alabilecekleri burs imkanları oldu. işte burs veren yerler...

29 kişi ve bir şirketin malvarlıkları terör bağlantısı nedeniyle donduruldu

IŞİD ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. Terör örgütüne mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun’un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

Merhum Sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar Kömürcü arasında geçtiğimiz günlerde başlayan gerginlik büyüyor. İkili soyadı kavgasından sonra şimdi de köşk için anlaşmazlık yaşıyor.

Isparta Belceğiz Köyü'nde bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Isparta ili, Şarkikaraağaç ilçesi, Belceğiz Köyü sınırları içerisinde yer alan alan bazı yerler sit alanı olarak tescil edildi.

Şehirler değişiyor: Az katlı müstakil konutlu mahalleler artacak!

Kovid-19 salgınıyla beraber bahçeli konutlara talep arttı. Yazlık yerler kışlık haline geldi. Bu değişimle beraber şehirlerde de dönüşümler yaşanacağı düşünülüyor. Şehirlerin çevresinde 'kentsel köyler/ şehir köyleri' hayata geçirilecek.

İntema İnşaat Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu!

İntema İnşaat, yönetim kurulu tarafından hazırlanan "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümünü yayınladı.

Doğuş GYO İlişkili Taraf İşlemleri Raporu kabul edildi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılında gerçekleşen ve 2021 yılında da benzeri koşullarda gerçekleşmesi beklenen, yaygın ve süreklilik arz eden işlemleri için hazırlanan "İlişkili Taraf İşlemleri Raporu" kabul edildi. 

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’ta bir kişinin yaşamını yitirdiği olay için “Konut olsun diye dere yatağı yönünün değiştirildiği yerler var. Esenyurt’ta çarpık kentleşme nirvanaya ulaşmış'' diye konuştu.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler orman içinde ev kiraladı!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çitti, koronavirüs nedeniyle doğaya taşınmaya karar vermişti. İkili İstanbul'dan uzak orman içinde bir ev kiraladı.

Gemlikte içkili yerler Hizmet Caddesine alınıyor Haberi

Gemlikte içkili yerler Hizmet Caddesine alınıyor

Gemlik Belediyesi Belediyesi Kasım Ayı ikinci toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. 


Doğrudan gündem maddelerine geçilen toplantıda ilk konu Hamidiye Mahallesi 774 ada, 1 parsel numaralı taşınmazın yolda kaldığından kamulaştırılması yönündeydi, öneri oybirliği ile kabul edildi. 


2.madde; Gemlik'in muhtelif yerlerinde bulunan mülkiyeti vatandaşa ait olan taşınmazların, mülkiyeti Gemlik Belediyesine ait © 3006 taşınmaz ile bedeli nispetinde takas yolu ile kamulaştırılması önerisi görüşüldü. 


"Kumla'da Müze Kafe" 


Konu ile alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz; "Zeytin Müzesi çalışmamız var. Paşa Konağının da bulunduğu bölgede, Atatürk Okulu Karşısı, eski Papaz Okulu altında bulunan binaları zeytin müzesi olarak kullanacağız. Eski Kumla Yağhanesi de Müze Kafe olarak kullanılacak" dedi. 


Özgür Aksoy ise; "bu konuda esnafın mağduriyetinin yaşanacağını düşündüğümüzden reddedeceğiz" açıklamasını yaptı. Öneri CHP'nin...