20 / 05 / 2024

genç çiftçiye düğün desteği

genç çiftçiye düğün desteği

Devlet tarafından, birikim yapmaya devam eden ve evlenme hayali kuran yüzbinlerce genç çiftlere maddi destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor...

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 21 milyar TL destek...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçiye verilen destekler hakkında açıklama yaptı. Buna göre, mazot ve gübre desteğine dikkat çeken Bakan Yumaklı, desteğin geçtiğimiz sene bir önceki seneye oranla yüzde 31.6 artışla 21.1 milyar TL'ye çıkarıldığını kaydetti.

Genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi 2024! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

Çiftçiler, nakit ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Ziraat Bankası çiftçi kredisi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi başvuru 2024!

Kartal, Kağıthane ve Basın Ekspres’in birleştiği 'Altın Üçgen' dönüştürülmeli! Megakent için flaş açıklama!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili konuştu ve öncelikli dönüşmesi gereken yerleri paylaştı. İşte Kabadayı'nın o açıklamaları...

89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi için 'yerinde dönüşüm' başvurusu yapıldı!

Diyarbakır'da 6 Şubat'taki ilk depremde 1 bloku yıkılarak 89 kişinin yaşamını yitirdiği, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi'nin mülk sahipleri geriye kalan 6 dönümlük arazi için yerinde dönüşüm kararı alarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.

Hazineye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisi 80 bin çiftçiye kiraladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Hazine'ye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisinin 10 yıl süreyle 80 bin çiftçiye kiralandığını duyurdu.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Torba yasayla müjde üstüne müjde: Emekliye ve memura tam bu kadar zam gelecek! Taşeron işçi ve gençler de düşünüldü!

Emekliye zam düzenlemesi, esnafa Bağ-Kur prim avantajı, ev kadınlarının erken emekliliği gibi farklı konular torba yasada yer alacak. İşte torba yasa ile ilgili merak edilenler...

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Ulusal Hububat Konseyi'nden çiftçiye buğday ve arpa çağrısı: Çiftçiler hemen bakın! 

UHK Başkanı Özkan Taşpınar, çiftçiye buğday ve arpa satışı ile ilgili bir son dakika çağrısında bulundu. İşte Taşpınar'ın o açıklaması...

Milyonlarca çiftçiye resmen son dakika Haziran 2023 müjdesi geldi! Herkes hemen hesabını kontrol etsin!

Milyonlarca çiftçiye resmen son dakika Haziran 2023 müjdesi geldi... Herkes hemen hesabını kontrol etsin...

Düğün hazırlığı yapanlara bir müjde daha! Hayat kurtaran detay

Evlilik hazırlığı yapanların, ayrılık, birinci derece akrabalarının ölümü, kaza gibi nedenlerle düğünlerinin iptal edilmesi durumunda çiftlerin ve salon işletmecisinin masrafını karşılayan, 'düğün sigortası' uygulamaya konuldu. Son iki haftada 80 çift düğününü sigortalatmış oldu.

Milyonlarca çiftçiye son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Herkes hemen hesaplarını bir kontrol etsin!

Milyonlarca çiftçiye son dakika Mayıs 2023 müjdesi geldi! Herkes hemen hesaplarını kontrol etsin... İşte tarımsal destek ödemeleri ile ilgili son dakika detayları...

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

genç çiftçiye düğün desteği Haberi

genç çiftçiye düğün desteği

Devlet tarafıından birikim yapan ve evlenme hayali kuran çiftlere maddi destek ödemeleri  yapılmaya devam ediyor. Bu süreçte banka hesabı açıp bu hesaptan birikim yapan çiftlere özel 12 bin TL devlet desteği ödemesi yapılacak. Birçok genç çift, evlilik hazırlıklarına başlayarak ve evlilik için adımlar atarak maddi açıdan yıldırılmaya devam ediyor. Evlilik hayali kuran birçok genç, devlet tarafından farklı şekillerde desteklenmeye devam ediyor. Bu bağlamda çeyiz desteği evlilik için birikim yapan gençlerin imdadına yetişen destek kalemlerinden biridir. Bu destek kalemini alabilmek için birikim hesabı açmak ve bu hesapta 3 ile 5 yıllık bir süre içerisinde birikim yapmak gerekiyor.

Devlet tarafından verilen bu desteğin ayrıntıları yüz binlerce genç çiftçi tarafından merak ediliyor. Söz konusu destek kapsamında gençlere kaç lira ödeme yapılacak?  

Birikim Yapan Gençler...