27 / 04 / 2024

Genç Mimarlar Mermer Bahçe Sergisi nerede

Genç Mimarlar Mermer Bahçe Sergisi nerede

SİLKAR Madencilik'in sponsorluğunu yürüttüğü, birinciliğini PIN Architects'in aldığı "biyofilik tasarım" temalı "Genç Mimarlar Mermer Bahçe" sergi açılışı 3 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek. Açılış konuşmasını Erdoğan Akbulak yapacak.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir Belediye binasını genç mimarlar tasarlayacak!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi, depremde hasar alan ve yıkılması planlanan büyükşehir binasının tasarımı için yarışma yapacak. 

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

GEMSS 2019 Sergisi 30 Kasım’a kadar uzatıldı!

Genç Mimarlar Seçkisi’nin sergisi yoğun ilgi nedeniyle 30 Kasım’a kadar uzatıldı. 6 Eylül tarihinde The Circle’da açılan sergiye seçkin 14 mimar katıldı.

GEMSS Genç Mimarlar Seçkisi 2019 tamamlandı!

The Circle tarafından düzenlenen GEMMS Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi'nin seçim süreci tamamlandı. Seçilen 14 mimar ve projeleri yapılan bir toplantıda ilan edildi. 

GEMSS 2019 seçkisi tamamlandı!

The Circle tarafından çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarların yenilikçi fikir ve projelerini kayıt altına almak ve uluslararası platformlara taşımak amacıyla düzenlenen GEMSS - Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi’nin seçim süreci tamamlandı...

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

GEMSS Genç Mimarlar Sergisi için başvurular 16 Temmuz'da bitiyor!

Çağdaş mimarlık ortamında 40 yaş ve altındaki genç mimarlar tarafından buluşturmayı planlayan GEMSS - Genç Mimarlar Seçkisi & Sergisi için başvuru süreci 16 Temmuz’a kadar devam edecek.

GEMSS, Londra Mimarlık Festivali'nde RIBA’da sergilenecek!

Türkiye’nin yaratıcı genç mimarlarının katılımı için açık çağrı yapılan GEMSS, 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında Londra Mimarlık Festivali kapsamında RIBA’da sergilenecek.

Genç mimar nasıl iş bulur?

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, YAPI Dergisi işbirliğiyle genç mimarların ve mimar adaylarının iş bulma süreçlerine katkı sağlayacak olan ‘Genç Mimar Nasıl İş Bulur?’ konulu bir panel gerçekleştirdi.

İzmir'in genç mimarlarının heyecanlı yarışı!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından genç mimarlar için kent bulmacası etkinliği düzenlendi. Mimarlar, Kültürpark'ın dört yanına dağılarak mekan bulmacası oyunu oynadı.

Türk Ytong’tan genç mimarlara sanat dolu yarışma ödülü!

Türk Ytong'un düzenlediği “Şehirden Uzak” konulu Mimari Fikir Yarışması’nı kazanan genç mimarlar ödül olarak, 16. Uluslararası Venedik Bienali’ni ziyaret etti...

Genç Mimarlar Mermer Bahçe Sergisi nerede Haberi

Genç Mimarlar Mermer Bahçe Sergisi nerede

SİLKAR Madencilik'in sponsorluğunu yürüttüğü, birinciliğini PIN Architects'in aldığı "biyofilik tasarım" temalı "Genç Mimarlar Mermer Bahçe" sergi açılışı 3 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.


Sergide, açılış konuşmasını Silkar Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Akbulak yapacak. Yarışma Bayrampaşa'da düzenlenecek.