28 / 04 / 2024

gençlere yönelik en iyi program

gençlere yönelik en iyi program

Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri (IDCA) yarışmasında birincilik ödülü aldı. Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.

İŞKUR açıkladı! 15-60 yaş arası herkese 850 TL verilecek!

İş arayanlara ve deneyim kazanmak isteyenler ile meslek öğrenmek isteyen gençlere yönelik olarak İŞKUR tarafından sunulan önemli bir fırsat, Meslek Edindirme Programı ile hayata geçirildiği kaydedildi. Buna göre, katılımcılara meslek öğretilirken aynı zamanda da maddi destek veriliyor. 

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu! Bu şartları taşıyan kredi alabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği Aile ve Gençlik Bankası için yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Gençlere verilecek faizsiz kredi desteğinde yaş aralığı belli oldu. Peki evlilik kredisi ne zaman kimlere verilecek? 

Günübirlik kiralık evlere yönelik düzenlemeyi emlak sektörü değerlendirdi: Kiralık konut arzını arttırabilir!

Emlak sektörü temsilcileri Meclise sunulacak kanun teklifiyle konutların turizm amaçlı tek seferde en çok 100 gün kiralanabilmesine yönelik düzenlemeyi değerlendirdi. Temsilciler yeni düzenlemeyi olumlu karşıladı. 

Vergisiz telefonun detayları peş peşe açıklandı! İşte 9 bin 500 TL’nin altındaki telefonlar...

Bir süredir gündemde olan öğrencilere vergisiz telefona ilişkin detaylar netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sırasında yaptığı açıklamaya göre, gençlere yönelik teknolojik cihaz desteği verilecek. İşte 9 bin 500 TL’nin altındaki telefonlar...

Halkbank'tan evlenmek isteyen gençlere müjde

Halkbank'tan evlenmek isteyen gençlere yönelik müjde geldi. Banka tarafından 70 bin TL tutarında kredi verilecek.

Gençlere son dakika müjdesi geldi! Temmuz'dan sonra en az 1.710 TL, en çok 11 bin 402 TL ödenecek! Rakamlar açıklandı!

Stajyerlere ödenecek ücretler, firmadaki çalışan sayısına ve o sene geçerli olan asgari ücrete göre hesaplanıyor. Temmuz'da stajyer ödemeleri de değişecek. İşte gençlere verilecek ödemeler...

Tarım sektöründe yeni düzenlemeler kapıda: Gençlere iki yıl ödemesiz, faizsiz kredi geliyor! 

Yeni dönemde tarımda bitkisel üretimin artırılması ve tarım bilgi sistemlerinin iyileştirilmesi öncelikler arasında bulunuyor. Aynı zamanda gençlere iki yıl ödemesiz, faizsiz kredi imkanı, Tarım Girişimcilik Bölgeleri, Toprak Veri Tabanı gibi yeni adımlar da atılacak. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan Haziran 2023 müjdesi! Aile destek ödemesi değil bu farklı bir yardım!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, anne ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik önemli projeler geliştirmektedir. Bakanlık, gençlerle ilgili son derece önemli bir projenin ayrıntılarını kamuoyuna duyurdu.

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran müjdesi geldi!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı anneler ve işsiz babaların yanı sıra gençlere yönelik de önemli projeler hazırlıyor. Bakanlık tarafından son olarak gençler hakkında çok önemli bir projenin detayları duyuruldu.

Ziraat Bankası’ndan görülmemiş hediye! Tam bu kadar para hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, yeni bir kampanyasıyla daha müşterilerinin karşısına çıktı. Özellikle gençlere yönelik düzenlenen bu kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 150 TL yatırılacağı duyuruldu.

gençlere yönelik en iyi program Haberi

gençlere yönelik en iyi program

Mardin "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.


Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri (IDCA) yarışmasında birinciliği elde etti. Paris'te bulunan Agenda İletişim Ajansı'nca 7 Kasım'da 14'üncüsü Sidney'de düzenlenen ve 17 ülkeden 76 müzenin 96 projesinin katıldığı Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında Mardin Müzesi "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.


Mardin Müze Müdürü Nihat Erdoğan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile katıldıkları IDCA yarışmasına katılan 96 proje arasında birincliği elde ettiklerini söyledi. Erdoğan "Türkiye'deki bir müze, bu dalda ilk defa ödül aldı. ABD ve Avusturalya'dan bir müze ile finale kalmıştık" diye konuştu.


Yeni Şafak...