16 / 05 / 2024

genpower çiğli arsası

genpower çiğli arsası

Altınyağ Kombinaları' nın bağlı ortağı olan Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları' nın İzmir Çiğli'deki arsasını Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş ihtiyaçlarını karşılayamayacağı gerekçesiyle satın almaktan vazgeçti...

Muammer Keskin'den Şişli'deki toplanma yerlerine ilişkin açıklama!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, eski Marmara Üniversitesi Nişantaşı kampüsü arsasının İBB'nin değil AFAD'ın toplanma alanı olduğunu belirtti. Keskin, deprem olsa bir kişinin bile oraya giremeyeceğini dile getirdi.

Şişli'de 30.5 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi'nde yer alan 5 katlı iş yeri vasıflı gayrimenkul ve arsası toplamda 30 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsası 11 milyon 172 bin 153 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Şişli arsasının kat sınırı 10!

Emlak Konut Şişli arsasındaki konut ve ticaret alanında yapılacak binaların kat sayısı 10, ticaret alanındaki yükseklik sınırı ise 5 kat olarak belirlendi.

Emlak Konut Şişli'deki arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut, KAP'ta İstanbul Şişli Teşvikiye parsellerine ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Ereğli'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği ve arsası!

Konya İli Ereğli İlçesi'nde yer alan tavuk çiftliği ve arsası 6 milyon 435 bin 635 TL muhammen bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmazın ihalesi 4 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

1935 yılında Şişli'de yalı arsası 5.444 liraya satılıkmış!

1935 yılında Şişli Büyükdere Caddesi'nde denize sıfır, rıhtımı bulunan 2892 metrekareye sahip arsanın 36/64'lük hissesi 5 bin 444 liraya satılacakmış. Bu fiyata iki mağaza da dahilmiş.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Belediyesi hizmet alanı olarak görünen arsayı satın alacak!

Başkan Aziz Kocaoğlu, söz verdiği gibi Çiğli'deki temizlik işçilerinin maaş sorununa çözüm buldu. Büyükşehir, Çiğli Belediyesi'nin arsasını 2 milyon liraya satın alacak, bu parayla maaşlar ödenecek

Şişli Bulgar Vakfı arsasında karmaşa yaşanıyor!

Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, Şişli’de Bulgar Eksarhlığı Vakfı’na ait 59 dönümlük arsasının imarında imtiyaz tanındığı iddialarını reddetti. Turanlı, Vakıf ile kat karşılığı anlaştıklarını belirtti...

Genpower Gürtaş'ın Çiğli'deki gayrimenkulünü almaktan vazgeçti!

Altınyağ Kombinaları' nın bağlı ortağı olan Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları' nın İzmir Çiğli'deki arsasını Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş ihtiyaçlarını karşılayamayacağı gerekçesiyle satın almaktan vazgeçti...

Satışa çıkan Milli Emlak Şişli arsası 5 yıl emlak vergisine tabi olmayacak!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Beyoğlu Emlak Müdürlüğü'nün Şişli'deki 392 metrekarelik satılık gayrimenkulünün ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Satışı yapılan taşınmaz, 5 yıl süre ile Emlak Vergisine tabi olmayacak.

Emlak Konut GYO'nun Şişli Ayazağa'daki arsasının değeri 950 milyon TL!

Emlak Konut GYO, İstanbul ili Şişli ilçesi Ayazağa mahallesindeki arsa için Yetkin Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. tarafından değerleme raporunu açıkladı. Raporda, arsanın değerinin 950 milyon TL olduğu açıklandı

Emlak Konut'un şžişli'deki arsasının değerleme raporu!

Mülkiyeti Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait İstanbul şžişli 1 adet parsel 3 ada 32 parsel ekspertiz değeri için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

genpower çiğli arsası Haberi

genpower çiğli arsası


Altınyağ'ın yaptığı açıklama şöyle:


Şirketimizin 21.08.2013 tarihinde Kamuoyuna yaptığı açıklama ile duyurulan, bağlı ortaklığımız Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları San.ve Tic.A.Ş.'nin İzmir İli, Çiğli İlçesi Tapu Sicil Müdürlüğünün 2121 ada, 12 parseldeki kayıtlarında bulunan 11.700 m2 arsası, üzerinde bulunan 6.931 m2 kapalı alanı ile birlikte 11.800.000.-TL bedel ile Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş.'ne satışı ile ilgili olarak, Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş. tarafından yaptırılan fizibilite çalışması sonucu, sözkonusu gayrimenkul'un ilgili şirketin ihtiyacını karşılamayacağı doğrultusunda aldığı karar ile alım işleminden vazgeçilmiştir.


Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş.'nin şirketimize tebliğ etmiş olduğu 13.11.2013 tarih, 2013/5765 sayılı yazıları ekte sunulmaktadır.


Kamuoyunun bilgisine sunulur.


Saygılarımızla,


Genpower'ın tebliği için