21 / 05 / 2024

genpower jeneratör libya burj al bahar tower teklifi

genpower jeneratör libya burj al bahar tower teklifi

Gen Yatırım Holding A.Ş. bağlı ortağı Genpower Jeneratör'ün Libya'da "Burj Al Bahar Tower" İş merkezi ve oteline, Filistin'de ise Telekom firması PALTEL ve TELCOM'a teklif verdiğini duyurdu....

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

Türk müteahhitlerine Libya çağrısı!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, Türk müteahhitlerine Libya çağrısında bulundu. Buna göre; Libya'nın yeniden yapılanmasında Türk müteahhitlik firmaları önemli rol üstlenecek...

Libya'da on milyarlarca dolarlık yatırım potansiyeli Türk firmaları bekliyor!

Türk-Libya İş Adamları Derneği (TULİB) Başkanı Murtaza Karanfil, Libya'nın iş yapma kültürüne en hakim ülke olduklarını dile getirerek, , "Libyalıların Türkiye'den beklentisi büyük. Tüm iş insanlarımızı ve yatırımcılarımızı bu ülkeye yatırım yapmaya çağırıyoruz." dedi.

Libya'dan Türk iş adamlarına konut ve gayrimenkul yatırımı çağrısı!

Libya Parlamentosu Ekonomi, Ticaret ve Yatırımdan Sorumlu Komitenin Başkanı ve Libya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği Başkanı Mohammad Abdul Karim Raied "Konut ve gayrimenkul gibi sektörlerin yanı sıra sanayi sektörünün temsilcilerini özellikle aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Türk müteahhitlere Libya'da yeni fırsatlar!

Uzun yıllardır Libya'da faaliyet gösteren Türk müteahhitleri, Libya'nın imarında çok daha büyük sorumluluklar üstlenmeye hazırlanıyor.

Türk müteahhitler Libya'ya yatırım yapmak için hazır!

Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, inşaat sektörünün yurt dışındaki yatırımlarının altını çizerek, "Libya bizim ilk göz ağrımız. Türk müteahhitleri Libya'ya gitmek için hazır" diye konuştu...

Libya Türk iş adamlarına 120 milyar dolarlık yatırım fırsatı sunuyor!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Karanfil, "Libya'da başta müteahhitlik olmak üzere tüm sektörlerde 120 milyar dolarlık yatırım hacmi var. Türk yatırımcılarımızın bunu değerlendirmesini çok istiyoruz. Libya'dan da bu yönde çağrı var." dedi.

Libya'dan Türk müteahhitlere 120 milyar dolarlık yatırım fırsatı!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da başta müteahhitlik olmak üzere tüm sektörlerde 120 milyar dolarlık yatırım hacmi var. Türk yatırımcılarımızın bunu değerlendirmesini çok istiyoruz. Libya'dan da bu yönde çağrı var" diye konuştu.

genpower jeneratör libya burj al bahar tower teklifi Haberi

genpower jeneratör libya burj al bahar tower teklifi


Gen Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bağlı ortaklığımız Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş. aşağıdaki teklifleri vermiştir.


Libya'da "Burj Al Bahar Tower"  İş merkezi ve oteline 3 tane 1500kVA teklifi,

Filistin Telekom firması PALTEL'e 10-500 kVA arasında toplamda 22 jeneratör teklifi,

Filistin Telekom firması TELCOM'a 200 adet 15-23 kVA jeneratör teklifi.


Kamuoyuna saygıyla...