04 / 05 / 2024

Geredeli Trio Towers satış ofisi

Geredeli Trio Towers satış ofisi

Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi olarak hayata geçiyor.

Trio Towers'ta lansmana özel yüzde 25 indirim!

Zonguldak en lüks konut projesiyle buluşuyor. Bölgenin ilk ve tek karma projesi Trio Towers konutları Geredeli İnşaat güvencesiyle Zonguldak halkıyla buluşuyor.

Zonguldak Trio Towers'ta 120 ay taksit imkanı!

Zonguldak’ta yapımına başlanan ve bölgenin ilk karma projesi olan Trio Towers, 7 yıldızlı otel konforuyla müşterilerinin karşısına çıktı. Proje bölgenin ilk karma projesi olacak..

Trio Towers büyük ilgi görüyor!

Geredeli inşaatın Zonguldak'da yapımına başladığı Trio Towers projesi Zonguldak'da standart ve beklentileri yukarıya çıkardı. Trio Towers Zonguldak'ın ilk ve tek karma projesi.

Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri!

Zonguldak Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zonguldak Geredeli Trio Towers iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi!

Geredeli Trio Towers projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Geredeli Trio Towers Zonguldak' ın ilk karma projesi olarak hayata geçiyor.

Geredeli Trio Towers Zonguldak metrekaresi 2 bin TL!

Geredeli İnşaat tarafından hayata geçirilen Geredeli Trio Towers projesi Zonguldak' ın ilk ve tek karma projesi olarak yükseliyor. Geredeli Trio Towers Zonguldak metrekaresi 2 bin TL' den başlıyor. Projede satışlar başladı.

Samsun Towers Esenyurt projesinde ilkbaharda temel atılacak! 60 bin TL'ye 3+1!

Ersa İnşaat'ın Samsun Towers Esenyurt projesinde alanları 110 metrekare olan 3+1 konutlar 60 bin TL'ye satılıyor. Projede temel, ilkbaharda atılacak...

Star Towers Projesi'nde her blokta bir sosyal tesis yer alıyor!

Star Towers Projesi'nde konut kullanıcıları için ayrı ayrı olacak şekilde tasarlandı. Her blokta bir kat çocuk oyun alanı, aile fertlerinin komşuluk ilişkilerini geliştirebilecekleri sosyal paylaşım alanları olarak blok kullanıcılarına tahsis edilecek  

Star Towers 'ta 24 ay sıfır faizle! 147 bin TL 'ye!

Esenyurt"ta RDS Enerji ve İnşaat- Reform İnşaat İş Ortaklığı'yla hayata geçirilecek olan Star Towers projesinde fiyatlar 147 bin TL"den başlıyor, konutlar 24 ay sıfır faizle satılıyor

Sky Towers Ağaoğlu'nda yüzde 10 peşinatla! 510 bin TL'ye!

Sky Towers Ağaoğlu'nda 2+1'ler 497 bin TL'ye, yine alanları 135 metrekare olan 3+1'ler ise 510 bin TL ila 562 bin TL'ye satılıyor. Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Kartal Dragos Royal Towers'ta 600 bin TL! Sıfır faizle!

Prenses Adaları manzarasıyla dikkat çeken Dragos Royal Towers'ta binalar Dubai'deki yelken otel Burj El-Arab'ı andırıyor.  Dragos Royal Towers projesi ulaşım açısından oldukça avantajlı bir konumda yükseldi

Trump Towers Mecidiyeköy'de 1 milyon 310 bin dolara 2+1!

Trump Towers Mecidiyeköy'de alanları 168 metrekare 2+1'ler 1 milyon 310 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin yaklaşık 3 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor

Dragos Royal Towers projesinden son kareler!

Dap Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Dragos Royal Towers projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Geredeli Trio Towers satış ofisi Haberi

Geredeli Trio Towers satış ofisi

Geredeli İnşaat tarafından hayata geçirilen projede A, B ve C olarak toplam 3 blok halinde bulunuyor. A blok orta blok olarak geçiyor ve en erken teslim edilmesi planlanıyor. 


Geredeli Trio Towers projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede ilk blokta toplam 130 daire bulunuyor.


Geredeli Trio Towers projesinde A blok 2 sene içerisinde teslim edilmesi beklenirken projedeki blokların tamamı 4 sene içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Geredeli Trio Towers projesinde 2+1 daireler 121 metrekare, 3+1 daireler 163 metrekare ve 4+1 daireler 185 metrekareden oluşuyor. 


Geredeli Trio Towers projesi içerisinde  çocuk parkları, basketbol sahası, fitness center, cafe, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüyüş pisti,  otopark, kamelya ve seyir...