13 / 05 / 2024

geri dönüşüm desteği Kocaeli

geri dönüşüm desteği Kocaeli

Kocaeli’den geri dönüşüme destek veriliyor. Atık yağ, atık pil ve elektronik atıklar toplanarak hem çevre temizleniyor, hem de atıklar geri dönüştürülerek ekonomiye katkı da sağlanıyor.

İstanbul'da yüzyılın dönüşüm desteği 6 soruda tüm detaylarıyla!

Mega kent İstanbullular tarafından merakla beklenen kentsel dönüşüm desteğinin detayları belli oldu. Peki kentsel dönüşüm destekleri ne zaman verilecek, başvurular ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

İstanbul'da kentsel dönüşüm desteği Resmi Gazete’de yayımlandı! Hibe ve kredi desteği verilecek! 

İstanbul'da yürütülecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için sağlanacak olan destekler kapsamında hak sahiplerine bir konut için 700 bin Türk Lirası'na kadar hibe, 700 bin Türk Lirası'na kadar da kredi verilecek.

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

İnşaat alanlarındaki atık betonlara çözüm getirildi! Beton geri dönüşüm sistemi ile hem yatırımcı hem de firma kazanacak

İnşaat alanlarındaki atık betonlar için yeni çözüm getirildi. Beton geri dönüşüm sistemi sayesinde hem firmalar hem de yatırımcı kazanmış olacak. İşte beton geri dönüşümü ile ilgili detaylar...

KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği uygulaması hayata geçti! 200 bin TL'ye varan destek sağlanacak

Türkiye'nin imalat sanayisinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak için düzenlenen "KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği" hayata geçirildi.

Hanatolia Geri Dönüşüm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hanatolia Geri Dönüşüm Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Özer tarafından kuruldu.

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

İzmir Uzundere dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

İzmir Karabağlar'a bağlı Uzundere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. İZBETON'a tam yetkinin verildiği proje Aralık'ta başlayacak. 

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

geri dönüşüm desteği Kocaeli Haberi

geri dönüşüm desteği Kocaeli

Geri dönüşümün son derece önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak geri dönüşüme katkı sağladıklarını söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi koordinatörlüğünde ilçe belediyeleri de geri dönüşüme büyük katkı sağlıyor. Atık yağ, atık pil ve elektronik atıklar toplanarak hem çevre temizleniyor, hem de atıklar geri dönüştürülerek ekonomiye katkı sağlanıyor. Sadece 2013 yılında 724 bin kilogram atıkyağ, 46 bin kilogram elektronik atık ve 22 bin kilogram atık pil toplanarak geri dönüştürüldü. 


Yeni...