02 / 05 / 2024

Gersan Elektrik şirketleri

Gersan Elektrik şirketleri

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Hindistan'da yeni kurulacak şirketi hakkında bilgi yayınladı.

Temettü ödeyen BIST elektrik şirketleri!

İnfo Yatırım tarafından hazırlanan günlük bültende Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklendiği belirtildi. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda temettü ödeyen BIST elektrik şirketlerini açıkladı.

EPDK'dan elektrik ve doğalgaz şirketlerine sert uyarı! Depremzedeleri mağdur edenlere bedeli ağır ödetilecek 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "elektrik ve doğalgaz, dağıtım ve görevli tedarik şirketleri ile oturum yaparak emniyet bedeli hususunda afetzede vatandaşlara hiçbir zorluk çıkartılmaması için gerekli ikazları yaptık" dedi.

En çok ihtiyaç duyulduğu anda mağduriyet yaşandı! Elektrik şirketleri sınıfta kaldı

Depremin olduğu yerlerde can güvenliği açısından elektrik olmaması ve iletişim kesikliği olması gayet normal ama depremin ardından enerji ve  iletişimde hizmet kıtlığı normalin dışında değerlendirildi. şirketler yapılan değerlendirme sonrası verdikleri hizmette sınıfta kaldı yorumu yapıldı.

Elektrik faturasına eklendi vatandaş kuzu kuzu ödedi. İşte faturaları şişiren o yöntem

Elektrik dağıtım şirketleri daha önce de çalışanlarının temsil ve konaklama gibi giderlerini faturalara aksettirerek abonelerden tahsil ediyordu. Bakın yıllarca vatandaştan hangi harcamayı tahsil etmişler.

Elektrik kesintilerinden etkilenen abonelere tazminat ödenecek!

Mücbir sebepler haricinde günlük kesinti süresinin 12 saatten uzun olması halinde, elektrik dağıtım şirketleri etkilenen abonelere 50 ila 100 lira arasında tazminat ödemek zorunda kalacak.

Elektrik dağıtım bedeli yüzde 250 arttı!

Elektrik şirketleri yeni yılın ilk ayından itibaren elektrik faturalarındaki dağıtım bedeline yaklaşık yüzde 250 oranında gizli zam yaptı. Bu zam faturaya 30-35 lira yansıdı.

Gersan Elektrik Rusya'da yeniden faaliyete başlayacak!

Gersan Elektrik Rusya'daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun durdurulan faaliyetlerinin mahkeme kararıyla yeniden başlayacağını duyurdu. Gersan R-Zao'nun faaliyetlerine Aralık ayında 60 gün süre ile ara verilmişti

Gersan Elektrik'in Rusya faaliyetleri durdu!

Gersan Elektrik Rusya’daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun ticari faaliyetlerine, Rus yetkili kurum tarafından yapılan denetleme sonucu şirketin genel çevre düzenlemelerine uymadığı gerekçesiyle 60 gün süre ile ara verildiğini açıkladı.

Elektrik faturasında yeni dönem başlıyor!

Dağıtım şirketleri, EPDK’ya gelir yaratıcı bir başka öneride daha bulundu. Şirketler, elektrik faturalarının kapıda tahsilatına izin verilmesini istedi. EPDK, kapıda tahsilatı kabul ederse, faturaya belli bir miktar “masraf” eklenecek...

Kısa süreli elektrik aboneliği nedir?

Elektrik dağıtım şirketleri tarafından kullanıcılarla yapılan sözleşmeler arasında kısa süreli abonelik sözleşmesi de yer alıyor. Peki, kısa süreli elektrik aboneliği nedir? Hangi durumlarda yapılır?

Elektrik dağıtım şirketlerine uyarı!

TÜSODER Genel Başkanı Ağaoğlu: "Elektrik dağıtım şirketleri, olumsuz hava koşullarında tüketicilerin mağdur edilmemesi için gerekli tedbirleri alarak, yaptıkları işin kamusal hizmet olduğunun bilinci ve ciddiyetiyle çalışmalıdır" dedi.

Taner Yıldız'dan elektrik faturası açıklaması!

Ocak ayında tüketicinin yaşadığı elektrik faturası şokunun nedeni belli oldu. Dağıtım şirketleri aralık ayında kesmedikleri faturları ocak ayında iki fatura halinde keserek göndermişler.

Gersan Elektrik sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı.

Gersan Elektrik şirketleri Haberi

Gersan Elektrik şirketleri

Gersan Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz tarafından 18.11.2013 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile, Hindistan pazarına dönük olarak Busbar üretimi için Hindistan'da kurulu olan Rainbow-Ra Power Gen Pvt Ltd. firması ile ortak olarak kurulacak yeni şirket için görüşmeler devam etmekte olup, kurulacak olan bu firma için yatırım teşvik fırsatları için ilgili kamu kurumları ile görüşmeleri devam...