13 / 05 / 2024

gıda sektörü 2014

gıda sektörü 2014

Türkiye’de sanayici bu yıl en çok gıda sektörüne yatırım yapacak. DÜNYA Gazetesi’nin 68 kentten 337 işadamı ile gerçekleştirdiği “ Anadolu’ nun Nabzı ” anketi sonuçlandı...

Sektör temsilcileri açıkladı: Konutta öncelik depreme dayanıklılık olmalı! 

İstanbul Ticaret Odası İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi toplantısı, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yakup Köç başkanlığında gerçekleştirildi. Söz konusu toplantıda, sektör temsilcileri yaşanan sorunlara parmak bastı.

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

Emlak, otomotiv, gıda... Fahiş fiyat ve stokçuluğa tam 602 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, emlak, otomotiv ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim yaparak, 602 milyon 225 bin 881 TL idari para cezası uyguladı.

Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi! Sektör temsilcileri Bursa'da bir araya geldi!

MAPEI’nın organize ettiği Sürdürülebilir Kent Buluşmaları’na bir yenisi daha eklendi. Bursa’da gerçekleştirilen toplantıda sektör temsilcileri bir araya geldi. 

Gıda ürünlerine sürpriz indirim kararı! Bugün resmen başladı! Aklınızı başınızdan alacak!

Ekonomideki kötü gidişat, yüksek enflasyon ve dolar kurunun her geçen gün artması nedeniyle gıda fiyatları da artmaya devam ediyor.  Bu kapsamda, market ve gıda sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyen TEB, bu alanda yapılacak harcamalarda tam 300 TL indirim sağlayacağını duyurdu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Marketlerden dev promosyon! Mahallenizdeki tüm marketlerde geçerli! Gıda, temizlik ürünü, mutfak malzemeleri… Zam yok!

Yerel marketler müjdeyi açıkladı! Türkiye Perakendeciler Federasyonu “Artık zam yapmayacağız” dedi. Marketlerin ortak kararına göre, gıda ve temizlik ürünleri ile mutfak araç ve gereçlerinde zam yapılmayacak.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Çare Türkiye! Tüm dünyayı etkileyen kriz için İstanbul'da 4'lü zirve

Rusya-Ukrayna savaşı en çok gıda sektörünü vurdu. Özellikle tahıl ihracatında yaşanan sorun için Türkiye devreye girdi. İşte İstanbul'da yapılacak kritik zirve ile ilgili detaylar.

Asgari ücrete bir zam haberi de gıda sektöründen geldi! 1 Temmuz'da artış maaşlara yansıyacak

Asgari ücrete ek zam haberleri gelmeye devam ediyor. Firmalar hükümetin asgari ücrete yapılacak zam oranına ilişkin çalışmasının detaylarını beklemeden çalışanlarının maaşlarına zam yapmaya başladı. Son zam haberi ise gıda sektöründen geldi.

gıda sektörü 2014 Haberi

gıda sektörü 2014

Türkiye’de sanayici bu yıl en çok gıda sektörüne yatırım yapacak. DÜNYA Gazetesi’nin 68 kentten 337 işadamı ile gerçekleştirdiği “Anadolu’nun Nabzı” anketi sonuçlandı.



Anketin dün yayınladığımız bölümünde sanayici en çok ‘nakit sıkışıklığı’ndan yakınıyor, ekonomik canlanma umudunun ikinci yarıya kaldığını söylüyordu. İşadamı çizdiği karamsar tablonun arkasından ise karabulutları dağıtmak için azimli olduğunu açıkladı. “2014’te üretime dönük yatırım yapacak mısınız?” sorusunu yönelttiğimiz iş adamlarının yüzde 66.5’i “Evet” dedi. Bu sonuca göre Türkiye’deki her 3 işadamından 2’si bu yıl yatırım yapmak istiyor. Yatırımda yıldız sektör ise yüzde18.5 ile ‘gıda’. Buna göre Türkiye’de yatırım yapmak isteyen her 5 işadamından neredeyse biri yatırımını ‘gıda’dan yana yapacak. Ankette öne çıkan önemli bir veri ise işadamının ‘üretime dönük’ denmesine rağmen yüzde 7.3 oranında yatırımını inşaat sektörüne yapacağını söylemesi....