06 / 05 / 2024

giresun bina

giresun bina

Giresun'da Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları kapsamda Gemilerçekeği Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir binanın yıkımına başlandı. Yıkım kararı verilmesinin ardından çalışmalara başlandığına dikkat çeken yetkililer sürecinin başladığını ifade etti...

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Giresun Bulancak Belediyesi'nin binası yıkıyor!

Giresun Bulancak'a ait eski belediye binası için yıkım çalışmaları bu hafta içerisinde başlıyor. Yeni bina alanında inceleme yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yeni bina inşaatı hakkında bilgi verdi.

Giresun Doğankent'teki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selden en fazla etkilenen ilçelerden Doğankent'te, riskli binalar yıkılarak TOKİ tarafından modern bina ve iş yerleri yapılacak.

Giresun Dereli'de 144 konut inşa edilecek!

Giresun'da 22 Ağustos'ta etkili olan sağanak nedeniyle yaşanan selde 19 bina yıkılmış 361 yapı ise hasar görmüştü. Bölgede afetzedeler için inşa edilecek 144 konut için inşaat çalışmaları başladı. 

Giresun’da evlerini boşaltanlara kira desteği!

Giresun’da sağanak sonucu 361 bina ile alt ve üst yapıda ağır hasarın oluştuğu selin izleri siliniyor. Selin vurduğu köylerdeki hasar alan evlerini boşaltanlar, güvenli yerlerde sağlanan kira desteği ile yeni yaşamlarını kuruyor.

Giresun'da ağır hasarlı 98 bina ve 178 bağımsız bölüm acilen yıkılacak!

Giresun'da hasar tespit çalışmalarını dün itibarıyla tamamladıklarını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bin 85 binada 3 bin 850 bağımsız bölümün incelemesini arkadaşlarımız detaylı şekilde yaptılar'' diye konuştu.

Giresun'daki selde 17 bina yıkıldı, 361 bina hasar gördü!

Giresun'da meydana gelen sel sonucu 3'ü Dereli'de, 4'ü Doğankent'te, 10'u Yağlıdere'de olmak üzere 17 bina yıkıldı, bu üç ilçede toplamda 361 bina hasar gördü.

Reysaş GYO Giresun'daki deposunu 540 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Giresun İli Bulancak İlçesi 282 Ada 31 Parsel üzerindeki 15 bin 700 metrekare arsa üzerinde bulunan deposunun idari bina, kantar odası dahil toplam 6 bin 400 metrekarelik depolama alanını "Progıda Tarım Ürünleri San.ve Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine 540 bin TL'ye kiraya verdi.

Giresun'daki 23 katlı binaya büyük tepki!

Giresun'da inşaatı tamamlanan 23 katlı bina kent siluetini bozduğu gerekçesiyle tepki çekti.

Giresun'daki eski kilise binası 30 yıldır tarihe ev sahipliği yapıyor!

Giresun'da, Rumlar tarafından yapılan ve geçmişte kilise ve cezaevi olarak kullanılan bina, 30 senedir Giresun Müzesi olarak çok sayıda tarihi eseri de ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Giresun'daki 70 yıllık okulda tepki çeken dönüşüm!

Giresun'da 1947 yılında inşa edilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin binasında tepki çeken dönüşüm başladı. Müze olacak diye boşaltılan bina, imam hatip lisesine çevrildi.

Giresun'da otel yapılacak bina emniyete satılacak!

Giresun İl Genel Meclisi 2017 yılı birinci toplantısı valilik konferans salonunda yapıldı.İl Özel İdaresi Binası'nın Emniyet Müdürlüğü'ne verilmesi mecliste tartışıldı.

Kerim Aksu: Giresun'da bina yıkmaya ihtiyaç var!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yeşil alan konusunda hükümetten destek göremediklerini ifade etti. Aksu Belediye Meclisi’nde, imar eleştirileri üzerine “Bence şehirde bina yapmaya değil, yıkmaya ihtiyaç var." dedi.

giresun bina Haberi

giresun bina

Giresun'da Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları kapsamda Gemilerçekeği Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir binanın yıkımına başlandı. Uzman ekiplerin yaptığı incelemeler sonucu yıkım kararı verilmesinin ardından çalışmalara başlandığına dikkat çeken yetkililer bina sahibinin de onayıyla kentsel dönüşüm sürecinin başladığını ifade etti. Giresun Belediye ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen bina sahibi Abdullah Çınar, il genelinde Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ilki gerçekleştirdiğini söyledi. Çınar, "Giresun'da ilk defa projeyi uygulamaya geçirmiş olacağım. Proje kapsamında binanın yıkımı belediye ekiplerince gerçekleştirildi. Bir süre soma da temelleri atılacak" dedi.

Sabah...