05 / 05 / 2024

Giresun SEKA arazinin üzerine toki konut mu yapıyor

Giresun SEKA arazinin üzerine toki konut mu yapıyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatına sıkı takip!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, SEKA arazisi üzerinde inşaatı süren Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceledi.

SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksi mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksini meclis gündemine taşıdı. Tığlı hazırladığı sorularını Bakan Kurum'a sordu...

Giresun Atatürk Stadyumu TBMM gündemine taşındı!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Atatürk Stadyumu'nu TBMM gündemine taşıdı. Bektaşoğlu şehir merkezinden kolay ulaşılabilir bir yerde stadyum varken bunu şehrin en uzak bir noktasındaki SEKA arazisine bir başka stadyum yapılmasını anlayamadıklarını belirtti..

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

TOKİ Giresun'daki 592 konutu satıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu (SEKA bölgesi) ve Küçükköy'de yapımı devam eden 592 adet konutu satışa sunuyor. Başvurular 14 Haziran ve 15 Temmuz arasında devam edecek.

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

TOKİ eski SEKA fabrikasında 592 konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Giresun'da bulunan eski SEKA kağıt fabrikası arazisinde 592 konuttan oluşacak bir toplu konut projesi inşa etmek için harekete geçti.

TOKİ, eski SEKA fabrikasının yerine 592 konut inşa edecek!

TOKİ, Giresun'da bulunan eski SEKA kağıt fabrikası arazisinde 592 konuttan oluşacak toplu konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Bölgede stadyum ve hastane de yapılacak.

TOKİ Giresun Aksu Konutları 600 günde tamamlanacak!

Giresun Valisi Hasan Karahan, Aksu Mahallesinde eski SEKA Fabrikası arazisi üzerine yapımına başlanan TOKİ konutlarında incelemede bulundu.

Giresun Mevkii 1. Etap tapularına kavuştu!

Giresun Mevkii 1. Etap'ta 37 dönüm arazinin imar uygulaması ile 56 adet parsel üretildi ve 76 kişi ifrazlı tapusuna kavuştu. Hızla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın de ifrazlı tapusuna kavuştu.

Tuzla Giresun Mevkii sakinlerine tapu müjdesi!

Tuzla Aydınlı Mahallesi Giresun Mevkii'nde 37 dönüm arazinin 1. etabında yapılan imar uygulamasıyla 56 adet parsel üretildi ve 76 arsa tapulandırıldı. Hak sahiplerine arsa tapularının teslimine Tuzla Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde başlandı.

Ergun Özdemir'den Seka Konut Projesi'ne itiraz!

Ergun Özdemir "SEKA’nın 800 dönümlük arazisinin 400 dönümü askeri birliğe verilmeli böylece 20 bin kişilik acemi birliğinin Giresun’a getirilmesi sağlanmalıdır. Bu Giresun ekonomisine büyük bir katkı olacaktır” diye konuştu.

Giresun Dereli TOKİ konut başvuruları son gün 31 Mart!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Dereli Toplu Konut uygulaması kapsamında 12 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Giresun SEKA arazinin üzerine toki konut mu yapıyor Haberi

Giresun SEKA arazinin üzerine toki konut mu yapıyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ,Gemiler çekeği Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinlerini dinledi. Mahallelilerin sorularını yanıtlayan Başkan Aksu önemli açıklamalar yaptı. 2009 seçim çalışmalarımda Gemilerçekeği Mahallesinde bulunan deniz dolgu alanına bir proje hazırladıklarını belirten Başkan Aksu, "Bizde parklar, yürüyüş alanları, çocuk parkları, bisiklet yolları, restoran, nikah salonu gibi hepimizin yararlanacağı sosyal bir proje planlamıştık. Bu alanı belediyeden alıp özel İdare'ye verdiler. Ne yapıyorlar, futbol sahası. Bu anlayış, halka değil kendi adamlarına iş sahası yapıyof'ifadelerini kullandı. 


STK'LARIN SESİ ÇIKMADI 

Başkan Aksu sivil toplum örgütlerine sitemi olduğunu belirterek "Bu alanlar siyasi olarak belediyeden alınıp, deniz kenarına uygun olmayan projeler yapılırken ilgili sivil toplum kuruluşlarından ses çıkmadı. Belediye bir şey yapsa ayağa kalkanlar, iktidara ses çıkaramıyor. Çünkü kimse iktidarla kötü olmak istemiyor. Bizim iktidarla...