06 / 07 / 2024

giresun ticaret meslek lisesi nerede

giresun ticaret meslek lisesi nerede

Ticaret Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen açılış programında konuşma yapan okul müdürü Ali Güneş ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, konferans salonunu düzenleyen Aygün kardeşlere teşekkür etti....

ATEM'den Ticaret Bakanlığı'na çağrı: Yetki verin sekiz ay da kaçak emlakçıları bitirelim!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul sektöründeki çalışmaları ve denetimleri devam ediyor. Bakanlık, sahte ilan dolandırıcılığının önüne geçebilmek için yeni kararını duyurmasının ardından Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Bakanlıktan yetki istedi.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Gaziantep'te deprem psikolojisi meslek edindirilerek atlatılacak...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesinde ekonomik hayatı yeniden canlandırmak adına eni ticaret merkezleri açıyor. Bu merkezlerde, kadın ve gençlere yönelik mesleki eğitim ve iş atölyeleri ile hem meslek sahibi yapmak hem de deprem psikolojisini atlatılması amaçlanıyor. İşte ayrıntılar...

Bu ay borsalarda 19 bin tondan fazla fındık satıldı! Fındık fiyatları ne kadar oldu? Son dakika borsa rakamları! 

Giresun Ticaret Borsası, bu senenin Ağustos ayında  borsalarda 19 bin 496 ton fındık satıldığını duyurdu. Peki bugün hangi borsada fındık fiyatları kaç TL oldu? İşte 6 Ekim 2023 fiyat listesi...

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Reysaş GYO Giresun'daki deposunu 613 bin 980 TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Giresun'daki toplam 6.400 metrekare depolama alanı "Progıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş."ye 1 seneliğine 613 bin 980 TL'ye kiraya verildi.

Zeytinburnu Belediyesi'nden iki yeni okul!

İlçedeki okulları yenileyen Zeytinburnu Belediyesi Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi ve Zeytinburnu Anadolu Teknik ve Ticaret Meslek Lisesi’ni öğrencilerin hizmetine sundu.

Giresun-Ordu TEKNOKENT kuruluyor!

Giresun ve Ordu Üniversiteleri ile iki ilin ticaret ve sanayi odalarının öncülüğünde, Giresun-Ordu Teknoloji Geliştirme Bölgesi kurulması için proje başlatıldığı bildirildi.

İnşaat sektörüne meslek standartı getirilmeli!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 14 No’lu İnşaat ve Emlak Komitesi Başkanı Hasan Engin,İnşaat sektörüne meslek standartı getirilmeli şeklinde açıklamalar yaptı.

Giresun Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 22 Eylül'de!

İkisu Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş., Giresun İli, Dereli İlçesi'ne Kırma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 22 Eylül Perşembe günü yapılacak.

TOKİ Giresun Bulancak 342 konut ihalesi bugün!

TOKİ Giresun İli, Bulancak İlçesi 342 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Giresun Bulancak 342 konut ihalesi 28 Temmuz'da!

TOKİ Giresun İli, Bulancak İlçesi, 342 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

13. Meslek Komitesi, ihtisas bölgesi çalışmalarına hız verdi!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde faaliyet gösteren inşaat malzemeleri ticaretiyle uğraşan 13. Meslek Komitesi, İnşaat Malzemecileri İhtisas Bölgesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi.

giresun ticaret meslek lisesi nerede Haberi

giresun ticaret meslek lisesi nerede

Vali Hasan Karahan, Giresun Ticaret Meslek Lisesi konferans salonu ve 5 uygulama laboratuvarının açılışını yaptı.


Ticaret Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen açılış programında konuşma yapan okul müdürü Ali Güneş ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, konferans salonunu düzenleyen Aygün kardeşlere teşekkür etti. Lisenin kuruluşundan bu yana 68 yıl geçtiğini belirten Vali Karahan ise "Ticaret Meslek Lisemiz Giresun’un köklü eğitim kurumlarından bir tanesidir. Bu okulun mezunlarının yaptırdığı bir hayır vesilesiyle güzel bir salon ortaya çıktı. Katkıda bulunan Aygün kardeşlere teşekkür ediyorum. Laboratuvarımız da Bakanlığımızın bütçesinden yapıldı. 5 laboratuvar gençlerimizin daha iyi yetişmesinde kullanılacak. Her işin başı eğitim olduğu gibi, eğitim şart diyoruz. Eğitim seviyesinin daha iyi olması için gayret etmemiz gerekiyor. Hayırseverlerimizi destek olmaları için bekliyoruz. Eğitime katkı noktasında hayırsever vatandaşlarımızın ilgisini...