02 / 05 / 2024

Giresun ve Rize sel felaketi

Giresun ve Rize sel felaketi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada, "Giresun ve Rize’de yaşanan sel felaketlerinin ardından da sigortalıların hasarlarının en kısa sürede tespiti ve hasar ödemelerinin yapılması için çalışmalarımıza başladık" dedi.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 müjdesi! İki şehirde KDV'den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar ve Rize'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 3 Nisan ve 4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar dikkat! İki ilde 45 arsa satılacak!

Giresun ve Kahramanmaraş'ta yer alan 45 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 28 Şubat ve 29 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki ilde 52 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanları kapsamında Giresun ve Karabük'te yer alan arsaların satışa çıkarıldığı belirtildi. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Orta ve dar gelirlilere TOKİ'den konut müjdesi! Aylık 2 bin 581 TL'ye taksitle isteyen herkesi ev sahibi yapacak fırsat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) uygun fiyata konut satışlarına devam ediyor. Bu kapsamda Ankara ve Rize'de uygun fiyata konut satışı yapılacak. İşte konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

Karadeniz’in iki şehrinde doğal gaz ve petrol müjdesi; Sismik çalışmalar başlıyor

Ordu'da gaz ve Rize’de petrol beklentileri sonrası ile sismik çalışmalara başlanacağı düşünüyor. İşte detaylar...

TOKİ projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adıyaman, Trabzon ve Rize'de gerçekleştirilecek olan yatırımlar için bazı taşınmazların acele kamulaştırılması için karar verildi.

Çaykur kura sonuçları isim listesi yayınlandı mı? İŞKUR 2022 Çaykur işçi alımı sonuçları…

28 Şubat ile 4 Mart tarihlerinde alınan başvuruların ardından Çaykur’a işçi alımı için yapılan kura çekimi tamamlandı. Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin’de istihdam edilecek Çaykur işçi alımı için kura çekimi, 29 Mart Salı günü saat 10:00’da yapıldı.

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e konut seferberliği!

Türkiye Diyanet Vakfı, Malatya Battalgazi, Antalya Kaş, Kütahya Tavşanlı, Tokat ve Rize'de din görevlileri, müftülük personeli, hayırseverler ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin destekleriyle toplanan 252 iyilik konutu tutarı toplam 1 milyon 512 bin 540 lira bağışladı.

Ata GYO'nun 2 ildeki gayrimenkullerinin değerleme raporu!

Ata GYO'nun portföyünde yer alan  Giresun ve Kayseri/Talas ilindeki gayrimenkullere ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Giresun ve Rize'de taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı! 

Giresun ve Rize'de konut yapımı için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi...

Giresun ve Rize sel felaketi Haberi

Giresun ve Rize sel felaketi

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada, “Giresun ve Rize’de yaşanan sel felaketlerinin ardından da sigortalıların hasarlarının en kısa sürede tespiti ve hasar ödemelerinin yapılması için çalışmalarımıza başladık.” dedi.

TSB tarafından yapılan açıklamaya göre, sigorta şirketleri Giresun ve Rize’de yaşanan sel felaketlerinin yaralarını sarmak ve sigortalılarının ekonomik kayıplarını karşılamak için tüm paydaşlarıyla birlikte çalışmaya başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan açıklamada görüşleri yer alan TSB Başkanı Atilla Benli, yaşanan afetlerde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara acil şifa dilediğini belirtti.

Benli, arama çalışmaları devam eden vatandaşlara da bir an önce ulaşılmasını temenni ettiğini ifade ederek, “Ülkemize ve bölge halkına geçmiş olsun.” değerlendirmesini yaptı.

Sigorta sektörünün afetlerin ardından yaraları sarmak için hemen çalışmalara başladığını söyleyen Benli, şöyle konuştu: “Vatandaşlarımızın yaşamını etkileyen olağanüstü durumlarda,...