02 / 05 / 2024

Giyim Üreticileri ve Toptan Satıcıları Yapı Kooperatifi

Giyim Üreticileri ve Toptan Satıcıları Yapı Kooperatifi

1998 yılında Atışalanı'nda inşası devam eden ''Modern Laleli'', tamamlandığında tekstil toptancılarını bir araya getirecekmiş. 300 milyon dolara mal olacak GİY-KOOP'da toplam 4 bin dükkan yer alacakmış.

BİM 16 Şubat Aktüel Kataloğu yayımlandı! Bu cuma BİM'de beyaz eşyadan, seçili elektronik ürünlerde indirim fırsatı!

BİM 16 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Buna göre, bu cuma BİM'de seçili birçok üründe indirim sunulacak. Gıda, giyim, oyuncak ve elektronik eşyalarda indirim fırsatı sunan BİM'de neler var?

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Elektrikli ve hibrit araçlara ilginin artması tedarikte aksaklıklara neden oldu! 

Otomotiv sektörünün elektrikli ve hibrit araçlara yönelmesiyle birlikte, üst düzey ana sanayi üreticileri ve yan sanayi firmaları, hassas parçaların taşınmasında ve tedarikte  sorun yaşamaya başladı.

Rekabet Kurulu'ndan yumurta üreticilerine en ağır ceza olan “kartel” cezası geldi

Rekabet Kurulu, yumurta üreticileri ve üretici birliklerine yönelik yürüttüğü iki ayrı soruşturma kapsamında toplamda 98 milyon Türk Lirası ceza uyguladı. İşte haberin ayrıntıları...

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Ticaret Bakanı Bolat'tan indirim açıklaması: Marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirim bekleniyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından başlatılan büyük indirim kampanyasında marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirimlerin beklendiğini açıkladı.

Çocuğu okula gidenlere müjde! Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten! İşte şartlar...

Devlet, ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla destek sağlamaya devam ediyor. Çocuğu okula gidenlere müjde. Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten. 

Otomobil, giyim ve ayakkabı sektörlerinde yer yerinden oynayacak! Ek vergiler yola çıktı geliyor...

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük getirilmesinden sonra şimdi de otomotiv, giyim ve ayakkabı sektörlerinde ek vergi getirilmesi planlanıyor.

İlaç sektöründen kurda artış talebi!

İlaç üreticileri ve tedarikçilerinin üye olduğu sivil toplum örgütleri, kurda artış talebinde bulundu. İşte detaylar...

Mahindra Türkiye’de satışa sunuluyor! İşte fiyatı ve özellikleri

Boyutu ve teknik özellikleri ile popülerleşen Hindistan’ın en önemli otomobil markalarından biri olan Mahindra KUV100 NXT, Türkiye'de satışa sunulacak. Avrupa'nın ardından Asya otomobil üreticileri de Hindistan’ın en popülerlerinden olan Mahindra ile Türkiye pazarında yer edinmeye çalışacak.

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Babalar Günü'nde giyim saat ve elektronik harcamalarınızda 150 TL ParafPara kazanın!

Halk Bank Babalar Günü’nü de unutmadı. Belli alanlarda yapacağınız harcamalarda hemen 150 TL ParafPara kazanın! İşte detaylar!

Giyim Üreticileri ve Toptan Satıcıları Yapı Kooperatifi Haberi

Giyim Üreticileri ve Toptan Satıcıları Yapı Kooperatifi



Laleli'ye 300 milyon dolarlık rakip geliyor


300 milyon dolara mal olacak 6 plaza, Laleli, Sultanhamam, Osmanbey, Mercan ve Merter'deki tekstil toptancılarını biraraya getirecek. Bavul turizmi başta olmak üzere tüm sektörün taleplerine cevap vermeye çalışacak.


   İSTANBUL'daki tekstil toptancılarının bir araya gelerek kurdukları ''Modern Laleli'', üç yıl sonra Atışalanı'nda devreye giriyor. 300 milyon dolara mal olacak 6 plazanın devreye girmesiyle Laleli, Sultanhamam, Osmanbey, Mercan ve Merter'deki tekstil toptancıları başta bavul turizmi olmak üzere tüm sektörün taleplerine cevap vermeye çalışacak.


   2001 yılında faaliyete geçecek olan Giyim Üreticileri ve Toptan Satıcıları Yapı Kooperatifi (GİY-KOOP), 1994 yılında 500 dönümlük arazi üzerinde İstanbul Atışalanı Mevki'nde...