08 / 05 / 2024

GLOW3 aidatları

GLOW3 aidatları

Glow3'ten Mayıs ayında daire satın alanlar, bir yıl boyunca aidat ödemeyecek.Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire satışları sürüyor.

GLOW3'ten ev sahibi olanların aidatlarını 1 yıl boyunca MOM Yapı ödeyecek!

MOM Yapı, kısa sürede yüzde 90'ının alıcı bulduğu ilk projesi GLOW3'te yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında mayıs ayı içinde ev sahibi olanların aidatları 1 yıl boyunca MOM Yapı tarafından ödenecek...

Konut sitesi aidatlarıyla ilgili yasa değişikliği yolda!

Hükümet, enflasyonla mücadele adımları ve vatandaşlardan gelen şikâyetler sonrasında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut sitesi aidatlarıyla ilgili bir çalışma başlatmıştı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre önümüzdeki süreçte bu konuda bir yasa değişikliğinin gündeme gelmesi bekle

İzmirliler konut sitesi aidatlarıyla savaşıyor! Aidatlar 9 bin 500 TL'ye kadar yükseldi...

İzmir’deki gayrimenkul aidat bedelleri mercek altına aldı. İzmir’de aidatların 1600 ila 9500 TL arasında değiştiği belirtildi.

Konut sitesi aidatları yüzde 50 arttı! Ankara'da aidatlar 10 bin TL'ye kadar yükseldi!

Ankara'da konut site aidat artışlarının genel olarak İstanbul ile benzer seviyelerde, yaklaşık yüzde 50 oranlarında olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, Ankara'da aidatların 10 bin liraya kadar yükseldiğini açıkladı. 

Kredi kartı aidatlarına zam! Kredi kartı aidatları ne kadar oldu?

Kredi kartı aidatlarını yüzde 70 oranında yükselten bankalar, ücreti 1.500 TL'ye kadar çıkardığını duyurdu. Buna göre, bankalar ile vatandaşların senelerdir yaşadıkları kredi kartı aidat sorunu sürerken senede bir defa alınan kredi kartı aidatları 400 ila 1500 TL arasında değişiyor.

İstanbul'da bazı sitelerde aidatlar kiraları geçti! Siteler kötü yönetiliyor...

İstanbul'da bazı konut sitelerinde aidatlar resmen kiraları geçti. Bazı sitelerde aidatlar 3 bin lirayı aşarken üstelik çoğu site sakinleri de kötü yönetimden şikayetçi. Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından konut site aidatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Konut sitesi aidatları artmaya devam ediyor! Devre mülk aidatları ödenmezse ne olur? 

Konut ve devre mülk aidatları artmaya devam ediyor. Kakıcı & Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, aidatlarla ilgili merak edilenleri açıkladı. 

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Konut sitelerinde genel kurul dönemi başladı: Aidatlar neye göre belirlenecek?

Konut siteleri için aidatların belirleneceği genel kurul dönemi gelirken, site sakinlerinin daha sonradan söz konusu konu ile ilgili olarak  mağduriyet yaşamaması için bu toplantılara katılması önem taşıyor.

Konut sitesi aidatları İstanbul'da 36 bin TL'ye dayandı! 3 Bakanlık düğmeye bastı: Aidatlara tavan geliyor!

Konut sitesi aidatlarına gelen zamlar sık sık gündem oluyor. İstanbul'da butik sitelerde aidatlar 36 bin TL'ye dayandı. İşte fahiş aidatlar için alınacak önlemler...

Fahiş konut aidatlarına yeni ayar! Çözüm için maddeler peş peşe sıralandı!

Son dönemde konut ve kira ile beraber yükselen konut aidatlarına yeni ayar. Bu kapsamda yöneticiler için  eğitim ve sınav şart olacak, sertifika zorunluluğu ve ‘adli sicil’ kuralı getirilecek. İşte detaylar...

Site aidatları neye göre belirlenir?

Türkiye'de son iki senede artan konut ve kira fiyatlarıyla birlikte site aidatları da yükseldi. Peki, Site aidatları neye göre belirlenir? İşte detaylar...

İstanbul'da konut sitesi aidatları yüzde yüzde 40 ile yüzde 170 arasında arttı! En yüksek aidatlar bu ilçelerde!

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, maliyetlerdeki artışlar, asgari ücrete yapılan zamlar, enflasyondaki artışların ardından İstanbul’daki konut aidatların yüzde 40 ile yüzde 170 arasında arttığını açıkladı. 

İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre İstanbul’da aidatlar son bir sene içinde yüzde 40 ile yüzde 154 arasında yükseldi. İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

GLOW3 aidatları Haberi

GLOW3 aidatları
Mom Yapı'nın, dairelerin yüzde 90'ının sahiplerini bulduğu projesi GLOW3'ten Mayıs ayında daire satın alanlar, bir yıl boyunca aidat ödemeyecek.Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire satışları sürerken, fiyatlar yüzde 1 KDV ve iskân harçları dâhil 276 bin TL ile 599 bin TL arasında değişiyor.


GLOW3 iletişim bilgileri!


Telefon: 0216 527 26 03

Web Adresi: