29 / 04 / 2024

göç zamanının çekildiği ev

göç zamanının çekildiği ev

Türk dizi sektöründe son yıllarda yaşanan hareketlilik, sosyetik isimlerin de yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yüksel İnşaat'ın ortağı Ünsal-Neşe Sert çifti de eklendi. Çift evini Göç Zamanı dizisine kiraladı.

Gümüş altını solladı! Servetinize servet eklemeye geliyor! İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

Gümüşe olan talep her geçen gün yükseliyor. Geçen sene yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlayan gümüş bu sene de yatırımcılarının servetine servet eklemeye geliyor. İşte gümüşün geleceği rekor seviye...

1 dolarınız bile varsa zaman kaybetmeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi görenler şok oluyor

Dolar/TL kuru rekor seviye olan 27 TL ile yatay seyrederken yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Peki dolar düşecek mi, yükselecek mi? 1 dolarınız bile varsa zaman kaybetmeyin hemen bakın! Doların geleceği seviyeyi görenler şok oluyor...

Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları için doları takip etmeye devam edeceğiz diyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.

Ne dolar ne altın... 2023, gümüşün yılı olacak! Sollayıp geçecek! İşte gümüşün geleceği o seviye

Gümüş fiyatları için gelecek yılın umut vadettiğini belirten analistler ortak düşüncede birleşti. Citi yayınladığı raporda, gümüşün 2023 yılına damga vuracağını belirterek geleceği rekor seviyeyi açıkladı.

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Elinde gümüşü olan bayram etti!

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Elinde gümüşü olan bayram etti. İşte gümüşün geleceği rekor rakam....

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte o rakam!

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte tek tek açıklanan o rakam...

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye yükseldi. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıklayarak tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

göç zamanının çekildiği ev Haberi

göç zamanının çekildiği ev

Türk dizi sektöründe son yıllarda yaşanan hareketlilik; villa ve yalı sahibi sosyetik isimlerin de yüzünü güldürmeye devam ediyor.


Yapımcıların, evleri için önerdikleri astronomik rakamlara 'hayır' diyemeyen isimlere; Yüksel İnşaat'ın ortağı Ünsal-Neşe Sert çifti de eklendi.


Böbrekleri iflas eden eşine hiç düşünmeden böbreğini verdiği için herkesin takdirini toplayan Neşe Hanım ile eşi Ünsal Bey'in Çubuklu'daki üç katlı villaları da dizi seti olmuş. Talat Bulut ile Vahide Perçin'in başrollerini paylaştığı 'Göç Zamanı' dizisinin ev sahneleri, Sert çiftinin villasında çekiliyor.




ÇİFTİN YATAK ODALARI BİLE KULLANILIYOR! 


Feryal Gülman ile başlayıp Ebru Mengenecioğlu ve Murat-Arzu Atabarut çifti ile devam eden bu furyaya böylece Ünsal-Neşe Sert çifti de...