27 / 04 / 2024

Göcek Koyları satılıyor mu

Göcek Koyları satılıyor mu

Çevrecilerin ve yöre halkının yoğun mücadelesiyle satışı durdurulan Göcek koyları, yeniden ihaleye çıkarıldı. Kiralamayla doğal güzelliği ile ünlü koylar tesislerin yanı sıra bireysel yapılaşmaya da açılacak.

22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde aşağı yönlü hareket ediyor. Altındaki düşüş 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatlarını da etkiledi. 22,18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları düştü! Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 25 Mart 2024 altın bilezik fiya

İstanbul ve bir ilde daha 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor!

İstanbul ve Gümüşhane'de yer alan 9 adet arsa 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ihale ilanları...

Tersane İstanbul'daki 660 konut 740 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Tersane İstanbul'da vatandaşlığa uygun şekilde konut satışlarının başladığı gündeme geldi. Projedeki 660 adet konut 740 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte detaylar...

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Adeta kapış kapış satılıyor!

Türkiye'de son zamanlarda birçok kişinin tercih ettiği Chery markasının ekim ayı fiyatları göreni şaşkına çeviriyor. Chery'den anahtar teslim ucuz SUV fırsatı! Adeta kapış kapış satılıyor! Peki, Chery Ekim ayı fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? İşte güncel fiyat listesi

Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Peki Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon en ucuz nerede satılıyor? Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefonun fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Xiaomi Redmi Note 12 128 GB Akıllı Telefon piyasası...

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Onvo Android Smart TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

ister yeni evleniyor isterseniz evinizi yeniliyor olun bir evin demirbaşları arasında olan Televizyonlar her geçen gün teknolojisini yeniliyor. Bunlardan birisi de Onvo marka TV.  Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Pad 6 Tablet en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 29 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek çözünürlüklü ve yüksek tazeleme hızına sahip ekranıyla ön plana çıkar. cihazın Qualcomm Snapdragon 870 işlemcisi, yüksek performans ve hızlı işlem gücü sağlar.  Xiaomi Pad 6 Tablet  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler?

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde 3 farklı temizlik işlemi sunar. Bununla birlikte toz haznesi bulunan cihazın 5 yıl kullanma garantisi var. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Arnica ET14402 Cyclone Rose Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek motor gücü ve hepa filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Göcek Koyları satılıyor mu Haberi

Göcek Koyları satılıyor mu

Cumhuriyet gazetesinden Hakan Dirik'in haberine göre, Orman Genel Müdürlüğü Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nün internet sitesinden yapılan duyuruya göre ihale 16-17 Eylül tarihlerinde yapılacak. 


Daha önceki ihalede tesis yapılaşması için turizm işletmecileri için yapılan ihaleye, bu kez şartnamedeki şartları yerine getirebilen her yurttaş katılabilecek.


Kiralamayla doğal güzelliği ile ünlü koylar tesislerin yanı sıra bireysel yapılaşmaya da açılacak. 


Kiralanacak koylar için muhammen bedeller ve geçici teminat miktarları Akbük için 250 bin ve 62 bin 500, Taşyaka için 200 bin ve 50, Göbün için 250 bin ve 62 bin 500, Küçük Sarsala için de 150 bin ve 37 bin 500 lira olarak belirlendi. Kiralama, 10 yıllığına gerçekleştirilecek. Akbük koyunun 1.04, Taşyaka'nın 1.93, Göbün'ün 1.14, Küçük Sarsala'nın 1.18 hektarlık ormanlık alana sahip olduğu açıklandı. Muğla 2....