06 / 05 / 2024

Gödene TOKİye gençlik merkezi mi inşa edilecek

Gödene TOKİye gençlik merkezi mi inşa edilecek

" Meram'da Ramazan " etkinlikleri, farklı mahallelerde coşkuyla devam ediyor. Yoğun teveccühün olduğu Gödene TOKİ'deki programda konuşan Başkan Fatma Toru, bölgeye kazandıracakları Gençlik Merkezi'nin müjdesini verdi.

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Zeytinyağı fiyatları dibi gördü! 214,90 TL'lik zeytinyağı 89,90 TL'ye düştü!

Carrefoursa'dan büyük indirim haberi geldi. Carrefoursa zeytinyağı fiyatlarını düşürdü. Bu kapsamda 12 adet ürün indirimli fiyatlarla satışa çıkarıldı. Zeytinyağı fiyatları dibi gördü! 214,90 TL'lik zeytinyağı 89,90 TL'ye düştü!

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM'de!

Gençlik Parkı’nın Varlık Fonu’na devredildiği iddiaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Nebi Güdük Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi yarın açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Gödene TOKİye gençlik merkezi mi inşa edilecek Haberi

Gödene TOKİye gençlik merkezi mi inşa edilecek


Meram Belediyesi tarafından düzenlenen "Meram'da Ramazan" etkinlikleri, farklı mahallelerde coşkuyla devam ediyor. Yoğun teveccühün olduğu Gödene TOKİ'deki programda konuşan Başkan Fatma Toru, bölgeye kazandıracakları Gençlik Merkezi'nin müjdesini verdi. 

Gödene TOKİ denildiği zaman akla çocuklar ve gençlerin geldiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Burada yaklaşık 25 bin nüfus var. Sizlere önemli bir müjde veımek istiyorum. Bu bölgede çocuklanmıza ve gençlerimize yönelik bir Gençlik Merkezi yapacağız, inşallah kısa bir süre içinde ihalesini yapıp, önümüzdeki günlerde temelini atacağız. 

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte yapacağımız Gençlik Merkezi'nde spoıtif alanlar da yer alacak" dedi. Yaz döneminde yine çocukları unutmadıklarını kaydeden Başkan Toru, "Önümüzdeki Pazartesi'den (7 Temmuz) itibaren, belediyemizce düzenlenen Yaz Futbol Okulları'nın kayıtlan başlıyor. 

Yaklaşık 200-300 arası yavrumuzun kaydını yapacağız. Çocuklarımızın yaz dönemini zihnen ve...