10 / 05 / 2024

gökçe barajında ne kadar su var

gökçe barajında ne kadar su var

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışla kentin bir aylık su ihtiyacının karşılandığını belirterek, "Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez" dedi.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü iş adamlarından Nusret Gökçe, İspanya'nın kalbine dev proje yaptırmak için kolları sıvadı. Dünyanın konşacağı dev projede, rezidans ve yeme-içme kompleksi yer alacak.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Berk Ozan ve Uğur Gökçe ortaklığında kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mesut Bahitar Gökçe tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda en düşük işçi maaşı 7 bin lira oldu

Asgari ücretin yüzde 30 zamla 5 bin 500 lira açıklandığı 1 Temmuz itibarıyla şirketler çalışanlarının maaşlarını yeniden düzenlemeye başladı. İstanbul'un en yoğun ikinci havalimanı Sabiha Gökçen'de en düşük işçi maaşları da belli oldu.

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İmar İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de Ömer Faruk Gökçe tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin maliyeti 2.6 milyar TL'yi aştı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inşası süren ikinci pistin altında kalacak tünelde yaşanan çatlakların telafisi için bir ihale daha gerçekleştirildi. 13 senedir tamamlanamayan pist için harcanan para, ihale tarihindeki rakamlarla 2.6 milyar TL'yi aştı. 

gökçe barajında ne kadar su var Haberi

gökçe barajında ne kadar su var

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışla kentin bir aylık su ihtiyacının karşılandığını belirterek, "Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez" dedi.


Nergiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonundaki yağmurun Gökçe Barajı'na biraz da olsa su sağladığını ancak bunun yeterli olmadığını söyledi. Kente yeteri derecede su verdiklerini dile getiren Nergiz, şöyle konuştu:


"Yağmurdan ve derelerin de su biriktirmesiyle bir aylık su ihtiyacımızı karşıladık diyebiliriz. Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez. Biz belediyelere yeteri derecede su veriyoruz. Onlar da tedbir amaçlı kesintileri yapıyorlar, yapmaları da lazım. Barajda 46 kotundan su alıyorduk. Şimdi bir aylık suyumuz gelince 50 kotuna yaklaştık....