15 / 05 / 2024

gökgöl mağarası açılış

gökgöl mağarası açılış

Türkiye'nin gezilebilir ve halka açık 875 metrelik alanı ile en uzun üçüncü mağarası olarak bilinen Gökgöl Mağarası resmi olarak yeniden hizmete açıldı. Resmi açılışı öncesinde 8 bini aşkın ziyaretçi mağarayı gezdi.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri çalışma gün ve saatleri nasıl? İşte 2023 Tapu Müdürlükleri güncel çalışma saatleri

Tapu ve Kadastro Müdürlükleri, 2023 yılı için çalışma gün ve saatleri oldukça merak edilip araştırılmaktadır.

Memur ve memur emeklisinin gözleri fal taşı gibi açılacak! Promosyon yarışı başlıyor! Tam 45 bin lira... Hemen bakın!

Memur ve memur emeklisinin gözleri fal taşı gibi açılacak! Promosyon yarışı başlıyor! Tam 45 bin lira... Hemen bakın!

Altında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! 29 Aralık 2022 altın fiyatları

Altının gramı bin TL'nin üzerindeki konumunu sağlamlaştırırken, ons altın da bin 800 doların üzerinde seyrediyor. Altın fiyatlarında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Altın fiyatlarında 1980'den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ederken ons tarafında büyük bir sıkışma olduğu görülüyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için uzmanlardan rekor rakam açıklaması geldi.

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

MediaMarkt bir günde iki mağaza açtı!

Türkiye'nin önemli teknoloji perakende markalarından biri olan MediaMarkt, İstanbul Vega’da ve Üsküdar Nev Çarşı’da aynı gün içinde 2 mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak!

Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarını sürdüren Tepe Home, açılan yeni mağazaları ile hızla büyümeye devam ediyor. Tepe Home yıl sonuna kadar 3 yeni mağaza açacak.

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Tepe Home yıl sonuna kadar 4 yeni mağaza açacak!

Tepe Home, yatırımlarını sürdürüyor. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, 2020 yılı başında yurt içinde üç yeni mağaza açmayı planladıklarını ifade etti...

Boyner bu yıl 12 mağaza açacak!

Boyner, 2020 yılında Türkiye'de 12 yeni mağaza açacak. Yılın ilk mağazasını ise İstiklal Caddesi'nde açtı...

gökgöl mağarası açılış Haberi

gökgöl mağarası açılış

Zonguldak-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve bir süredir tadilat çalışmaları yapılan Gökgöl Mağarası, Türkiye'nin önemli mağaraları arasındaki yerini korumaya devam ediyor. Mağara içerisinde aydınlatma, güvenlik, mağara içi köprü gibi çalışmalar yapılarak son aşamaya gelindi. Yaklaşık 340 milyon yaşındaki ve Türkiye'nin en yaşlı yapı oluşumlarına ev sahipliği yaptığı mağara, Zonguldak Valisi Ali Kaban ve beraberindekilerin açılış kurdelesini kesmesi ile yeniden hizmete girdi.


Zonguldak Valisi Ali Kaban ve beraberindeki protokol üyeleri İl Özel İdare tarafından yeniden restore edilen Gökgöl Mağara'sını ziyaret ederek resmi açılışını gerçekleştirdi. Vali Kaban'a, BEÜ Rektörü Mahmut Özer, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel'in yanı sıra...