14 / 05 / 2024

gökhan avcıoğlu ödülleri

gökhan avcıoğlu ödülleri

Gökhan Avcıoğlu, 1960 Ankara doğumludur. Selçuk Üniversitesi’nde mimarlık eğitimi alan Avcıoğlu, Özlem Ercil Avcıoglu ile birlikte, GAD (Global Architectural Development) mimarlık bürosu 1994 yılında kurdu...

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Mien İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mien İnşaat Anonim Şirketi buıgün Ataşehir'de Gökhan Bektaşoğlu tarafından kuruldu.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Celal Gökhan Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

İsmail Tatlıoğlu: Kanal İstanbul Projesi'ne itirazımız var!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu düzenlediği basın toplantısında gündemden düşmeyen Kanal İstanbul Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Gürol Konyalıoğlu, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerinden Gürol Konyalıoğlu görevinden ayrıldı. Yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Sayın Dursun Baştürk yönetim kurulu üyeliğine atanacak.

Gürkan Yacıoğlu: İnşaatlar mühendislik normlarına göre yapılmalı!

Başbakan Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği ile düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Yacıoğlu, 'İnşaatlar, mühendislik normlarına göre yapılmalı'' diye konuştu.

Dünya mimarisinde nasıl bir trend var?

Yurt içi ve yurt dışında yüksek ölçekli projelerin mimarı olan Gökhan Avcıoğlu, gelişmekte olan ülkelere ayrıca önem veriyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

Mimarlar, ekonomiye müteahhitlerin 10 katı değer katacak!

Global Architectural Development (GAD) Mimarlık kurucusu Gökhan Avcıoğlu, yaptığı açıklamada,"Türkiye'de mimarlar, müteahhitlerin Türk ekonomisine yaptığı katkının 10 katı değer katacak." dedi.

gökhan avcıoğlu ödülleri Haberi

gökhan avcıoğlu ödülleri


Gökhan Avcıoğlu, 1960 Ankara doğumludur. Selçuk Üniversitesi’nde mimarlık eğitimi alan Avcıoğlu, Özlem Ercil Avcıoglu ile birlikte, GAD (Global Architectural Development) mimarlık bürosu 1994 yılında kurdu.


Yaptığı projeler arasında, ofis binaları, kamu ve ticari alanlar, İstanbul, Bodrum, Malpes, Dubai New Jersey, Washington DC, Virginia, Philadelphia, Connecticut, ve Libya'da konut projeleri bulunmaktadır. GA, Manhattan, NY, İstanbul ve Washington DC'de restoran ve çeşitli mağazalar da tasarladı. Son projeleri arasında, BORUSAN MUZIK EVİ, ONE ORTAKÖY, NLF, NEWADA, TRGTRS, GDKP gibi ödüllü tasarımlar bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul Shell Genel Müdürlük Binası (Doğan Holding) Altunizade, Esma Sultan (Ortaköy), Bodrum Kuum Hotel, Beşiktaş Balık Pazarı gibi birçok karma kullanımlı, konut ve ticari projeye imza atmıştır. Aynı zamanda, Washington'da loft, otel ve özel konutlar; Bodrum, Kazan, Rusya ve Libya'da...