14 / 05 / 2024

gökhan avcıoğlunun son projeleri

gökhan avcıoğlunun son projeleri

Bol ödüllü Bursa NLF Residence ve One Ortaköyün tasarımı mimar Gökhan Avcıoğlu tarafından yapıldı

Bakan Göktaş'tan dar gelirlilere son dakika müjdesi: Vatandaşlık maaşı resmen geliyor! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, vatandaşlık maaşı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek? İşte Bakan Göktaş'ın o açıklamaları...

Doların göreceği o rakamı duyan dövizciye ışınlanacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen siz de bakın!

Döviz piyasalarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından izleniyor. Vatandaşlar doların son durumunu ve geleceğini merak ederken, analistler doların göreceği o rakamı paylaştı! Duyan dövizciye koşacak! Hemen bakın! İşte analistlere göre doların göreceği rakam...

Dolarda büyük deprem! Dolar bu ay bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini! Hemen bakın

Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, altın, dolar kurunun Eylül ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru bu ay ne kadar olacak? İşte her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini...

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Globa Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Celal Gökhan Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Dünya mimarisinde nasıl bir trend var?

Yurt içi ve yurt dışında yüksek ölçekli projelerin mimarı olan Gökhan Avcıoğlu, gelişmekte olan ülkelere ayrıca önem veriyor.

Mimarlar, ekonomiye müteahhitlerin 10 katı değer katacak!

Global Architectural Development (GAD) Mimarlık kurucusu Gökhan Avcıoğlu, yaptığı açıklamada,"Türkiye'de mimarlar, müteahhitlerin Türk ekonomisine yaptığı katkının 10 katı değer katacak." dedi.

Gökhan Çarmıklı: İstanbul'da gereğinden fazla yapılaşma var!

Çarmıklı Ailesi'nin son temsilcilerinden Gökhan Çarmıklı, Çeşme Boyalık Koyu'nda yer alan 7800 Çeşme Oteli'nde röportaj verdi. İş adamı son gelişmelerden özel yaşamına kadr birçok konuda özel açıklamalar yaptı.

Gökhan Çeliktürk: İnşaat sektörü 4 yıldır geriledi!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Gökhan Çeliktürk, inşaat sektöründe son 3-4 yıldır gerileme olduğunu söyledi.2015 yılını hayal kırıklığı ile kapatan sektör 2016 yılından da pek umutlu gözükmüyor.

Ülgür Gökhan Çanakkale İsmetpaşa'daki dönüşümü anlattı!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi'nde gelinen son aşamayı hak sahiplerine anlattı.

Gökhan Karaçoban'dan TOKİ açıklaması!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Alaşehir’de yapılması planlanan TOKİ’nin kendileri tarafından engellendiğiyle ilgili iddialara cevap verdi. İşte Başkan Karaçoban'ın o açıklamaları...

Gökhan Özoğuz gayrimenkule yatırım yapıyor!

ATHENA Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, 'O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yaparak ciddi bir kazanç elde etti.. Birikimini gayrimenkule yatıran sanatçının Balat'ta iki, Fenerbahçe, Caddebostan ve Beylerbeyi'nde birer olmak üzere5 evi bulunduğu söyleniyor..

gökhan avcıoğlunun son projeleri Haberi

gökhan avcıoğlunun son projeleri

Mimar Gökhan Avcıoğlu ile yatırımcı Serdar Bilgili (Bilgili Holding) yaklaşık yedi dönümlük araziyi keşfe çıktıkları 2006’da One Ortaköy’ün, benzer konut projelerinden farklı olacağında hemfikirdiler. Bu farkın ‘ne’ olacağının ipuçları ise Avcıoğlu’nun mimari yaklaşımında gizliydi. New York ve İstanbul merkezli mimarlık ofisi GAD’ın kurucu ortağı Gökhan Avcıoğlu, son dönemde yaptığı hemen her projeyle uluslararası ödüller alıyor.


 Borusan Müzik ve Sanat Evi, Bodrum Kuum Hotel, Bursa Nilüfer Residence, İstanbul Beşiktaş Balık Pazarı, Gedikpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi kategorilerinde ‘en iyi’ ödüllerini alan Avcıoğlu projelerinden birkaçı. Listeye en son girense “2012 Green Good Design Awards, The European Centre for Architecture ve The Chicago Athenaeum” ödülü ile One Ortaköy oldu. İnsan ve doğa unsuru, Avcıoğlu bakışında eşdeğer yer tutuyor. “Bina kimindir” sorusunun cevabı ona göre...